Çözüldü Aşırı CPU Kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

shady_975

Decapat
Katılım
3 Mayıs 2019
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu "Microsoft Yazılım Koruması" ve "Hizmet Ana bilgisayarı" işlemciyi aşırı derecede kullanıyor normal mi? Başka bir virüs koruma uygulaması kullanmak istemiyorum.

cpu.png


Virüs korumasını da kapatsam sıkıntı çıkabilmesinden korkuyorum. Bu otomatik tarama gibi bir şey mi?
 
Kaspersky yükle zaten windows defender çöp hiçbir işe yaramıyor. Sonra da devre dışı bırakabilirsin o kadar yemesi normal değil. Yükler yüklemez bir tam tarama yap. Yani bilgisayarla ilgili biraz bilgisi olanlar bile windows defenderin kötü olduğunu bilir ya yaşın küçük ya da bilgi konusunda biraz eksiksin. Olsun bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Buradan kaspersky yükleyebilirsiniz piyasadaki en iyi antivirüslerdendir. İyi günler... Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2020 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky (bu ücretsiz sürümüdür tüm özellikler açık olmaz. İsterseniz satın alabilirsiiz yıllık 320 Tl civarı veya önce 1 ay denemeyi açıp sonraki kullanımlarda satın alabilirsiniz) Ve mümkün olduğunca crack indirmeyin, düzgün sitelere girin.
 
Kaspersky yükle zaten Windows Defender çöp hiçbir işe yaramıyor. Sonra da devre dışı bırakabilirsin o kadar yemesi normal değil. Yükler yüklemez bir tam tarama yap. Yani bilgisayarla ilgili biraz bilgisi olanlar bile Windows Defender'in kötü olduğunu bilir ya yaşın küçük ya da bilgi konusunda biraz eksiksin. Olsun bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Buradan Kaspersky yükleyebilirsiniz piyasadaki en iyi antivirüslerdendir. İyi günler... Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2020 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky (bu ücretsiz sürümüdür tüm özellikler açık olmaz. İsterseniz satın alabilirsiiz yıllık 320 TL civarı veya önce 1 ay denemeyi açıp sonraki kullanımlarda satın alabilirsiniz) Ve mümkün olduğunca crack indirmeyin, düzgün sitelere girin.

Kardeşim yardım etmekten daha çok laf atmışsın. Windows Defender'ın iyi olmadığını biliyorum ama bu sitede tek yapılan şey "Kaspersky"ı önermek başka bir şey yapmıyorsunuz ki. Ne olsa Kaspersky diyorsunuz o kadar bilginiz varsa daha net ve derin cevap vereceksiniz.
 
Kardeşim yardım etmekten daha çok laf atmışsın. Windows Defender'ın iyi olmadığını biliyorum ama bu sitede tek yapılan şey "Kaspersky"ı önermek başka bir şey yapmıyorsunuz ki. Ne olsa Kaspersky diyorsunuz o kadar bilginiz varsa daha net ve derin cevap vereceksiniz.
Defender antivirüsü kökünden silebilirsin.
Zaten çok da işe yaramıyor sadece RAM ve CPU israfı.
Kaspersky kaliteli bir antivirüs olduğu için öneriyorlar. :)
 

Geri
Yukarı