Papiko
Kilopat
Arkadaşlar merhabalar. Sistemimde hiçbir şey yoktu ta ki 2 gün öncesine kadar. Bir anda cumartesi akşamı açmaya çalıştığımda 1 saniyeliğine açılıp kapanıyor ve bunu sonsuza dek tekrarlıyordu. Neyse biraz uğraştıktan sonra umudu kesmiştim ki aradan yanılmıyorsam 1 saat geçtikten sonra tekrar açmaya çalıştığımda normal bir şekilde çalıştı. Pazar ve pazartesi günleri sorunsuz açılıyor. Herhangi bir problem yaratmıyordu. Fakat bugün bir oyuna girdiğimde sistemden aşırı ses yükselmesi dikkatimi çekti ve Afterburner’la durumu kontrol edeyim dedim ve ne göreyim CPU 99 derecede sabitti. Bu durumdan dolayı hemen kasanın içini açtım ve baktım kule tipi soğutucumun ışıkları kapalı ve fanları dönmüyordu. Ben de bunu belki düzeltebilirim diye birkaç kere yeniden başlatmayı tam denerken bu sefer de sistem yine cumartesi günki gibi oldu. Ama bu sefer beklesem de düzelmedi. Devamlı açtığımda saniyelik restartlar atıyor ve durmuyor. Arkadan PSU kulakçığından gücü keserek durdurabiliyorum, sorum sizlere malum. Sistemde ne oluyor problem nedir?
Sistemim;
RX 570+ GPU.
Xeon X3440 CPU.
Gigabyte P55 OC destekli anakart.
12 GB RAM.
Sistemim;
RX 570+ GPU.
Xeon X3440 CPU.
Gigabyte P55 OC destekli anakart.
12 GB RAM.
Son düzenleyen: Moderatör: