Aşırı saçma rüyam

Arkadaşına sorana kadar iyi ilerlemişti. 😅 Rüyanın mantıklı açıklamasına gelecek olursak, yakın zamanda çevrende duydukların ve kendi içinde yaşadıklarını rüya olarak görmüşsün. Muhtemelen aklında laptop fiyatları ile ilgili bir şeyler vardı. Çevrende de homofobik insanlar olması muhtemel.

Nasıl yok acaba? Mümkün görmek ama tabii ki yüzünü göremeyiz. Allah Namaz kılan Kuran okuyan kişilere gösterir.

Bilimsel açıdan bahsediyorum bana Allah kitap diyorsun. Söyle bakalım rüyanda gördüğün herhangi bir şey veya kişi nasıl etkiliyor bir gününü? Rüyanda para görünce ertesi gün zengin olmuyorsun. Tamamen senin psikolojinle, uğraşlarınla kısacası günlük yaşantınla alakalı bir durum.

Olur öyle rüyalar. Bana da oluyor. Titan X almıştım 2021'de gördüğüm rüyada. Niye gidip eski kart aldıysam.

Aslında GTX1550 diye bir kart var. RTX 3080 Ti gücünde, ama DLSS ve Ray Tracing yok. Kartı ben üretmiştim. 2015'de çalışmalara başlayıp 2017'de bitirmiştim. NVIDIA'ya bir teklifte bulundum ve kartımı 8 Eylül 2017'de satın aldılar; sonrasında tam 50 adet ürettiler bu karttan. Bir sözleşme imzaladık ve kimsenin karttan haberi olmayacaktı. 2023'te satışa sunacaktık. Fakat sanırım siz bu kartı önceden keşfetmişsiniz...
Hocam bana oradan bir tane GTX 1550!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı