Aşk Acısını Hafifletmek İçin Tavsiyeler

Merhaba iyi sosyaller! Çok sevdiğim bir kızla 3 yıla yakın ilişkim oldu ve karşı taraf çok fazla yorulduğunu söyleyerek bitirdi. Sizce bu süreçte ne olacak? Başka insanlarla konuşmak daha fazla acı veriyor gibi. Ne yapmalı, ne yapmamalı?
Yeni kızlarla tanış. Ne aşklar yaşadık unutamayacağım öleceğim sanırım dedim. Şimdi iyi ki onunla ayrılmışım diyorum. Zamanla her şey geçecektir. Bunu hızlandırmanın yolu yeni kızlarla tanışmak ve sosyal çevreni güçlü tutmak. Çevrende sevdiğin veya iyi anlaştığın kızlarla zaman geçirmeye çalış. Unutma, her şey daha güzel olacak.

Yeni kızlarla tanış. Ne aşklar yaşadık unutamayacağım öleceğim sanırım dedim. Şimdi iyi ki onunla ayrılmışım diyorum. Zamanla her şey geçecektir. Bunu hızlandırmanın yolu yeni kızlarla tanışmak ve sosyal çevreni güçlü tutmak. Çevrende sevdiğin veya iyi anlaştığın kızlarla zaman geçirmeye çalış. Unutma, her şey daha güzel olacak.
Hocam, konuştuğum kız sayısı çok aslında, buluştuğum da oluyor ve fakat olmuyor ya! Bir şeyler olmuyor... Aklıma o geliyor, hep onunla kıyaslıyorum. Anılar aklıma geliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı