Aşk konuları

Teknoloji forumunda aşk konularının olmaması gerektiği fikrine katılıyor musunuz ?

  • Katılıyorum

    Oy: 55 50,0%
  • Katılmıyorum

    Oy: 55 50,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    110
Kaçırdığın şey bu:

x.PNG
 
Sevgili Technopat okuyucuları ve yazarları;

Kimsenin bu tür konuları sizi alakadar etmiyorsa birinin bu konuları açtığını görünce göz ardı et komutunu kullanabilirsiniz. Ayrıca kimse size demiyor ki, şuraya girmeyi sizi zorluyoruz. Siz kendi isteğinizle giriyorsunuz sonra arkadaşların açtığı konuya laf atıyorsunuz pek hoş bir davranış değil sanki.

Bulunduğunuz yer konu dışı bölümü bu bölümde herhangi bir şekilde bunu yazamazsınız diye bir ifade bulunduğunu da sanmıyorum.
 
Burasının teknoloji forumu olduğuna kim karar veriyor? Teknoloji onlarca konu başlıklarından sadece birisi. Burası sağlığından, finansına, finansından, grafik tasarımına kadar bir sürü farklı konu başlıklarının ele alındığı bir forum. Yönetim kadrosu, konu dışı ve benzeri başka konu başlıklarını kaldırmadığı sürece böyle konularının açılmasında bir sakınca yok. İstemiyorsan girmeye bilirsin konuya.

Kimisi foruma girer ve bir şeyler kapmak için konuları inceler, kimisi bildiklerini başkalarına aktarır, kimisi de gırgır şamataya, kafa dağıtmaya gelir.
 
Burası sosyal evet burası sorunların çözülmeye çalışıldığı bir yer evet ama teknolojik sorunların. Lütfen yapabilirseniz ayrı bir site açın. Bizim milletimizde bir psikolog olmuş herkes tavsiye vermeye çalışıyor. Verdikçe tutuyor verdikçe tutuyor teknoloji forumu oluyor 'kızlar soruyor'.bu teknoloji dışında açtığım ilk ve son konu olması dileğiyle. Sizin görüşleriniz nedir sosyal üyeleri?

Hocam adı üstünde Technopat Sosyal yani her türlü konular açılabilir diye düşünüyorum. Bazen saçma konular açılabiliyor. Fakat bunları görmezden gelseniz daha iyi olur bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı