Aşka nasıl karar verilir?

Bilimsel açıklama mı istiyorsun? Söyleyeyim, dopamin salgılanması artıyor ve dopamin seviyelerin yükseliyor.

Kısacası aşk bundan ibaret:

1638551715062.png


(Dopamin + Serotonin + Oksitosin)
 
Sana iyi davrandığında SSD'li bir GNU/Linux dağıtımı, kötü davrandığında bloat Windows, açıldığında Stres Testi'ne giren bir Core 2 Duo, kabul edildiğinde son RPM'de çalışan fan, reddedildiğinde termal macunu bitmiş bir işlemci, onunla senelere girdiğinde hala hayatta kalan bir AMD, çocuğun olduğunda internetten RAM indirmiş olursun.

Ayrıldığında, ayrıldığında termal macununun yerine yapışkan sürülmüştür. Yıllarca açılmamış ve tozlanmış bir anakarta dönüşürsün işte o zaman :(
 
Sana iyi davrandığında SSD'li bir GNU/Linux dağıtımı, kötü davrandığında bloat Windows, açıldığında stres testi'ne giren bir Core 2 Duo, kabul edildiğinde son RPM'de çalışan fan, reddedildiğinde termal macunu bitmiş bir işlemci, onunla senelere girdiğinde hala hayatta kalan bir AMD, çocuğun olduğunda internetten RAM indirmiş olursun.

Çok iyi ya. Güzel anlattın.
 
Sırf onla iki laf etmek için uykundan vazgeçiyorsan, saatlerce onla sohbet edebiliyorsan, onun için kendi tabularını yıkıyorsan, göz göze gelince heyecanlanıyorsan, onun için sevmediğin işleri yapıyorsan, ona baktığında evet bu doğru kişi diyorsan işte o zaman aşık olmuşsundur.
 
Ona dikkat etmedim. Bakacağım :D
 

Geri
Yukarı