Asker üniforması ile okul gösterisinde şiir okumak sorun oluşturur mu?

VertigoYigit

Hectopat
Arkadaşlar yarın bir gösteride şiir okuyacağım. Bu şiiri okuduğum sırada askeri üniforma giyeceğim. Bu üniforma 1 yıllık astteğmen olarak görev yapan birinden kalma. Bunu giymem herhangi bir sorun çıkartır mı? Üzerinde boş silah kılıfı duruyor. Bir de yanlışım yoksa omuzlarda bulunan apolet yeri. Bu kısımda herhangi bir rütbe yok fakat yine de duruyor.

Bunun yerine takım elbise tercih edebilirsin.

Çünkü askeri üniforma sonuçta. Rütbesi de vardır büyük ihtimal. Birilerini yanıltma olarak anlayıp seni hapse bile atabilirler. Her türlü amacın o olmasa bile.
Apolet kısmında hiçbir şey bulunmuyor. Bu arada gösteri iki ay sonra olacak yanlış belirtmişim. Bunu hocamla birlikte kayıt edeceğiz, ardından milli eğitime göndereceğiz.

Arkadaşlar yarın bir gösteride şiir okuyacağım. Bu şiiri okuduğum sırada askeri üniforma giyeceğim. Bu üniforma 1 yıllık astteğmen olarak görev yapan birinden kalma. Bunu giymem herhangi bir sorun çıkartır mı? Üzerinde boş silah kılıfı duruyor. Bir de yanlışım yoksa omuzlarda bulunan apolet yeri. Bu kısımda herhangi bir rütbe yok fakat yine de duruyor.

Bunun yerine takım elbise tercih edebilirsin.

Çünkü askeri üniforma sonuçta. Rütbesi de vardır büyük ihtimal. Birilerini yanıltma olarak anlayıp seni hapse bile atabilirler. Her türlü amacın o olmasa bile.

Ne olur ne olmaz askeri üniforma giyme benim okuduğum okulda zafer bayramı etkinliği olmasına rağmen şiir okuyan bir arkadaşım o üniformayı giydiği için sıkıntı yaşamıştı hocam haklı şık bir takım elbise daha iyi olacaktır.
@hogwartscanavarı hocam bu arada doğum gününüz kutlu olsun nice senelere.

Normal bir zamanda pek sorun teşkil etmezdi ancak malum şu anki olaylardan dolayı bazı insanlar yanlış anlayabilirler. Tepki çekmek istersen neden olmasın .d

Üniformaya okul tarafından sorun çıkartılmaz. Benim derdim hukuksal olarak ya da bakanlıktan bir sorun çıkartıp çıkartmayacakları. Yarın şiir yarışması için kayıt göndereceğim. Sene sonunda da şiiri herkesin önünde okuyacağım.
hocam tam bilmiyorum müdür ve müdür yardımcıları o üniformayı gördükten sonra sıkıntı oldu
tartışmışlardı velilsi vesaire geldi

okulun lise diye tahmin ediyorum doğru mu?
Evet

Technopat Haberler

Geri
Yukarı