Askerliğe gitmek istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merakımdan soruyorum peki vatandaşlıktan çıksak da çağırılar mı?
Asker kaçağı durumuna düştüğünde seni zorla askere götürme yetkileri yok. Tutanak tutarlar onunda fazla bir cezası yok açıkcası.
Askerlik yapmak istemiyorsan, bedelli yapabilirsin yada dediğin gibi, vatandaşlıktan çıkarsan seni askere çağıramazlar ama ilk olarak başka bir ülkenin vatandaşlığına geçmen gerek diye biliyorum.

6 Ay boyunca askere gidip yerleri süpürünce mert mi olunuyor?

Gitmeyince çok mu havalı oluyorsun?
Eğiliyorsun hayatı ögreniyorsun tabii siz bilgisayardan başınızı kaldırmayın.
Türküm diye geçinin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türküm diye geçinin.

Oldukça haklı yorum.

Bu konuda tartışmak anlamsız bence. Ben askere gitmek gerekli diye düşünsemde, diğerlerinin görüşüne saygı duymak lazım, diğer taraf saygısızsa görmezden gelmek en iyisi çünkü onlara bir şey anlatmak için yarım saat uğraşmak lazım.

Türküm diye geçinin.

Oldukça haklı yorum.
Arkadaşın fiziksel veya psikolojik sorunları ya da bizim bilemeyeceğimiz bir sorunu olabilir. Erkeklik sadece cinsel organ, askerlik yapmak ve maçoluk taslamakla olmaz. Buraya daha çok şey yazardım ancak tartışmak istemiyorum. İyi forumlar.

İsmin gibi olabilsen keşke kardeşim.
Hocam adam o kadar belirtmiş sadece soruyu cevaplayın diye. Tartışma çıkacağını, sizin gibi insanların ne kadar çok olduğunu bildiği için ama siz yine duramamışsınız yapıştırmışsınız cevabı değil mi?
Buralar karışacak vaziyet alin.
Hocam karışacak bir şey yok artık insanlar başkalarının fikirlerine saygı duymuyor sadece o kadar.

Para biriktirerek bedelli yapabilirsin. Eğer param yok ve illa gitmek istemiyorum dersen muaf olmanın bir yolu daha var ama biraz sıkıntılı bir yol. Çok fazla yemek yiyerek kilo sınırının üstüne çıkabilirsin fakat bunu yaptığın zaman senin askerliğine 1 sene tecil veriyorlar 1 sene sonra tekrar gittiğinde aynı kiloysan 1 sene daha tecil veriyorlar 3.senede aynı kiloda olursan çürük /askerlikten muaf belgesi alıyorsun. Ama 3 sene boyunca 100-120 kilo olarak yaşaman gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı