Askerlik mesajı geldi

Yanlış anlamadıysam askere gitmek için başvurmuşsun. Ne okuyorsun?
Tam tersi uzatmak için sandım da yanlış yazmışım yanlış bölümü doldurmuşum sıkıntı olur mu?
Bunlara gerek yok, okuduğuna dair belgeyi askerlik şubesine götür belgenin arkasına bir imza telefon yaz, gün içerisinde yoklama kaçağından çıkarıyorlar.
Kimisi öğrenci belgesi dedi kimisi de EK C2 belgesi getirmen lazım dedi hangisi doğru?

Arkadaş sen askerlik için başvuru yapmışsın. Sağlık sorunları olanda bu durumu yapıp, eğer olumsuz çıkarsa doktoru rapor çıkarıp muaf oluyor. Senin öğrenci belgen varsa ve halen okuyorsan, öğrenci belgeni alıp askerlik şubesine gitmeliydin.
Biri doktora gidip muayene olduysan askere alıyorlar dedi de öyle bir şey yapmadım sadece sitede o 1. aşamayı doldurdum, öğrenciyim hala da sıkıntı olur mu?

Arkadaş sen askerlik için başvuru yapmışsın. Sağlık sorunları olanda bu durumu yapıp, eğer olumsuz çıkarsa doktoru rapor çıkarıp muaf oluyor. Senin öğrenci belgen varsa ve halen okuyorsan, öğrenci belgeni alıp askerlik şubesine gitmeliydin.
Lisedeyim bu arada EK-C2 Ünilerde veriliormuş sanırım.
Bence sağlık ocağına gitmek yerine bize anlattığın durumu belgelerle gidip askerlik şubesinde anlat.
Askerlik şubesi nasıl oluyor, tıpkı bankada ki gibi sıra numarası alıp bekleniyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı