Asosyallikten nasıl kurtulunur?

forummanyagı

Centipat
Daha fazla  
Liseye daha yeni geçtim hiç kimseyle kaynaşamıyorum. Yaşıtlarım ilkokul çocuğu gibi davranıyor sadece 2 tane arkadaşım var başka yok bilgisayar falan da bakmıyorum nerede hata yapıyorum?

Liseyi 9. sınıf hariç arkadaşsız, tek geçirdim. Kafa dengi birini bulursan arkadaşlık ağları kendiliğinden örülür. Arkadaş edineceğim diye olmadığın biri gibi davranıp diğerlerine benzemeye uğraşma. Hem uzun vadeli olmaz, hem sana zarar verir.

2 arkadaşın varmış, gayet yeterli. 😇👍

Liseyi 9. sınıf hariç arkadaşsız, tek geçirdim. Kafa dengi birini bulursan arkadaşlık ağları kendiliğinden örülür. Arkadaş edineceğim diye olmadığın biri gibi davranıp diğerlerine benzemeye uğraşma. Hem uzun vadeli olmaz, hem sana zarar verir.

2 arkadaşın varmış, gayet yeterli. 😇👍

Önerin için teşekkür ederim.

Bir yerde hata yok sadece kafa yapın uymuyor çok normal zaman geçtikçe uyum sağlarsın 9. sınıfta zaten hemen kaynaşılmaz 9-10 tanışma gibi bir şey 11 ve 12 eğlenceli dönem ben 9'u okumadım karantina var diye 10 da çok samimi değildim bazılarıyla 11 de hepsiyle samimi oldum ister istemez 9 10 kişilik bir grubum oldu 12 de biraz sürtüşmeler falan filan öyle bitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı