riseofturkey
Megapat
Daha fazla
Aga be yanımızda bir dostumuz yok ki geçsin vakit.Ev hanımlarını artık daha iyi anlıyorum. En azından onların komşuları var, bizim o da yok. Bir de sınavlara çalışmaya başlamam gerek. Çok sıkıntılı bir dönem. Normalde bizim okul haftaya pazartesi açılacaktı. Yurtları açsalardı gitmeyi istiyordum ancak açmadılar. Tam kiralık ev arıyorken üniversitelerin açılışı ekime ertelenince biz de eve mahkum kaldık. Başa gelen çekilir, yapacak bir şey yok.
Arkadaşlarımla görüşmek sosyallikse görüşememek sosyalliğin karşıtı asosyal bir durum olur. Hastalık olarak asosyal değilim ama pandemide asosyal olmak mecburiyetindeyim eskiden sosyal biriydim.Asosyallik o değil bence, o arkadaşlar ile görüşememekten o düzene sahip olduğunuzdan dolayı sıkıntılar yaşamaktır. Ben hiç bir zaman öyle sorun yaşamadım, arkadaş olarakta kimseyede ihtiyaç duymadım. Bundan artık zararda görmüyorum, Corona'dan dolayı yapıcak bir şey yok dediğiniz gibi evde kalmaktan başka.
[/QUOTE="DonanımsızAdam, post: 6713549, member: 358615"]Kendi başıma vaktimi geçirebiliyorum ama şuanki durumda hayatın hiç zevki yok ve hayat çok bunaltıcı.
Bana göre de böyle, sanki hayatımın bir amacı yokmuş gibi hissediyorum bazen. Ama kendinize işkence etmeyin işte. Eninde sonunda bitecek. Arkadaşlarınızla sosyal mecralardan görüşmelerinize devam edin. Sevgilinize de gereken vakti mutlaka ayırın. İyi geceler...
[/QUOTE]
Size de iyi geceler dostum umarım bu süreç biter de hepimiz sokaklarımıza dağılırız.