Asosyallikten ve utangaçlıktan nasıl kurtulabilirim?

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Merhaba ben günlük hayatta hafif asosyal ve çok utangaç biriyim utangaçlığım küçüklüğümden beri var fakat asosyalliğim yeni yeni başladı büyümesini de istemiyorum ve de PC setupımı geliştirmek direksiyon seti almak vs. için bir işte çıraklık yapmak istiyorum çevremizdeki çoğu esnafı biraz tanıyorum ve en büyük ihtimalle gidebileceğim iş erkek kuaförü ama işte utangaçlığımdan kendime güvenemiyorum nasıl yenebilirim şu utangaçlığı?

Hiçkimsenin seni umursamadığını düşünki gerçekten öyle, sen rezil olacak bir an yaşasan bile kimsenin sosisinde bile olmaz.

Asosyallikten kurtulmanın en güzel yolu yeni çevre edinmekten geçiyor. Bilgisayar başında zaman geçirmek insanı istesekte istemesekte asosyal yapıyor bu bir gerçek. Oyundan tanıştığımız birisi ile konuşmayla yüz yüze tanıştığımız kişiyle konuşmamız asla bir olamaz. Utangaç olarakta hiç kimsenin seni takmadığını düşün. Günde kaç binlerce yüz görüyorsun dışarıda hangi yüzleri hatırlıyorsun. O yüzden utangaçlık ve asosyalliği atlatmanın en büyük olayı kişide bitiyor. Bende küçüklükten beri utangaçtım az da olsa asosyaldim. Şu an ne asosyalim ne de utangacım. Özellikle üniversiteye gittiği zaman bir insan orada daha özgüvenli oluyor utangaçlığı da geçiyor asosyalliği de. Gerek kulüplerle gerekse amfideki arkadaşlarınla iyi kaynaşıyorsun.

Merhaba ben günlük hayatta hafif asosyal ve çok utangaç biriyim utangaçlığım küçüklüğümden beri var fakat asosyalliğim yeni yeni başladı büyümesini de istemiyorum ve de PC setupımı geliştirmek direksiyon seti almak vs. için bir işte çıraklık yapmak istiyorum çevremizdeki çoğu esnafı biraz tanıyorum ve en büyük ihtimalle gidebileceğim iş erkek kuaförü ama işte utangaçlığımdan kendime güvenemiyorum nasıl yenebilirim şu utangaçlığı?

Sana en iyisinden boks öneriyorum kendine gelir açılırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı