Çözüldü Aspire A315-42G mavi ekran hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Feaxh

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 1 yıl önce bir laptop aldım ve son 1 aydır oyunlara girdiğimde mavi ekran alıyorum ya da laptop kendine restart atıyor.
Aldığım hata thread in stuck device driver.
Laptopumun modeli: Acer Aspire A315-42G
Özellikleri: AMD Ryzen 3500u 8 GB RAM Radeon 540X ve Vega 8 ekran kartı 512 GB SSD.
Güncel Windows 10 kullanıyorum.
İyi günler.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 1 yıl önce bir laptop aldım ve son 1 aydır oyunlara girdiğimde mavi ekran alıyorum ya da laptop kendine restart atıyor.
Özellikleri: AMD Ryzen 3500u 8 GB RAM Radeon 540X ve Vega 8 ekran kartı 512 GB SSD.
İyi günler.
Bu sayfadan sürücülerinizi indirerek kurun ve bilgisayarınızın BIOS'unu güncelleyin.
Uyarı: Sayfadaki modelin bilgisayarınızın modeli ile aynı olduğuna emin olun. Başka bir modelin BIOS'unu yüklemek istemezsiniz.
Kolay gelsin.
İyi günler.
Bu sayfadan sürücülerinizi indirerek kurun ve bilgisayarınızın BIOS'unu güncelleyin.
Uyarı: Sayfadaki modelin bilgisayarınızın modeli ile aynı olduğuna emin olun. Başka bir modelin BIOS'unu yüklemek istemezsiniz.
Kolay gelsin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı