ASRock B450M PRO 4 vs MSI Tomahawk Max

Ne Asus ne MSI'ın servisi iyi zaten ASRock resmi olarak yok. Garanti yok gibi düşünmek en iyisi.
Anladım hem vrm hem argb için tomahawk a deep cool converter almam daha mantıklı geliyor iki işde çözülmüş oluyor. İnşallah bu çevirici iş görür.

İki işi çözmek için en iyisi Prime X570-P modeli gidipte tüm parayı çeviriciye yatırmak çok saçma.
Vrm bakımından iyi değil ki daha doğrusu emin olamadım ben anakartı 1050 tl gibi ücrete almıstım taksitle şimdi 1150 vb olmuş x570 1600 tl kafam baya karıştı

AMD'nin 4.nesilde B450 anakartlardan desteğini kesmesi imkansız gibi bir şey, hatta imkansız.
Örnek olarak 3600 A320 anakartları zorlamasına rağmen A320 anakartlara 3000 serisi için BIOS getirdi?

@Nicksizsahis nasıl iyi değil ya? Bir sürü video paylaştım.
Taichi, Ace, ROG gibi üst seviye kartlar ile benzer sonuç almış.

AMD'nin 4.nesilde B450 anakartlardan desteğini kesmesi imkansız gibi bir şey, hatta imkansız.
Örnek olarak 3600 A320 anakartları zorlamasına rağmen A320 anakartlara 3000 serisi için BIOS getirdi?
Ben geleceğini düşünüyorum üreticiler siler 1. nesil işlemcileri çok rahat gelir ama kesinlik yok.

İşin açıkcası 2 adet fan daha alırım 5-6 yıl kullanırım ondan sonra sistemi değiştiririm yani ddr4 den ddr5 r geçmeden işlemci vb değiştirmem imkansız
İşin açıkcası 2 adet fan daha alırım 5-6 yıl kullanırım ondan sonra sistemi değiştiririm yani ddr4 den ddr5 r geçmeden işlemci vb değiştirmem imkansız
İmkansız değilde daha doğrusu çok çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…