ASRock B450M PRO 4 vs MSI Tomahawk Max

@Nicksizsahis nasıl iyi değil ya? Bir sürü video paylaştım.
İyi değil mi? Giriş seviyesi X570 anakartlar kötü diyenlere bakmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Test sonuçlarından görüleceği gibi fiyatına göre gayet iyi bir anakart.

Taichi, Ace, ROG gibi üst seviye kartlar ile benzer sonuç almış.

AMD'nin 4.nesilde B450 anakartlardan desteğini kesmesi imkansız gibi bir şey, hatta imkansız.
Örnek olarak 3600 A320 anakartları zorlamasına rağmen A320 anakartlara 3000 serisi için BIOS getirdi?
Ben geleceğini düşünüyorum üreticiler siler 1. nesil işlemcileri çok rahat gelir ama kesinlik yok.

İşin açıkcası 2 adet fan daha alırım 5-6 yıl kullanırım ondan sonra sistemi değiştiririm yani ddr4 den ddr5 r geçmeden işlemci vb değiştirmem imkansız
İşin açıkcası 2 adet fan daha alırım 5-6 yıl kullanırım ondan sonra sistemi değiştiririm yani ddr4 den ddr5 r geçmeden işlemci vb değiştirmem imkansız
İmkansız değilde daha doğrusu çok çok zor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı