ASRock B450M Pro4 İnceleme

Eğer bütçem 240'lık sıvı soğutucuya yeter ise 4.5 civarını zorlayabilirim Yetmez ise Arctic Freezer 34 Duo alıp, 4.4'ü zorlarım.

Eğer bütçem 240'lık sıvı soğutucuya yeter ise 4.5 civarını zorlayabilirim Yetmez ise Arctic Freezer 34 Duo alıp, 4.4'ü zorlarım.

Dostum bu kadar hızları ne için kullanıyorsunuz merak ettim
Ben 3600'ü aynı anakartla 1.27 voltajla 4.1 ghz de sabitledim. Max 55c göruyorum oyunlarda.

@S50B32 Bu kadar hızları oyunda performans artışı olsun diye kullanıyoruz. Bir de yakında edit-render alacağım için işime çok yarayacak. Benim de işlemcim şu anda oyunlarda 51 derece civarında.

Sytche Fuma 2 ya da Noctua D14 al 240-280MM sıvı soğutucu performansı
Arctic Freezer 34 Duo modelinin neredeyse iki katı para vermeye gerek var mı tartışılır bence.

Hem diğer modeller gibi kaba durmuyor hem benzer performans veriyor açıkçası bana Arctic daha mantıklı geliyor.

Arctic Freezer 34 Duo modelinin neredeyse iki katı para vermeye gerek var mı tartışılır bence.

Hem diğer modeller gibi kaba durmuyor hem benzer performans veriyor açıkçası bana Arctic daha mantıklı geliyor.
F/P ürün arıyorsan zaten Artic tek tercih gibi.

Fuma 2 modeli zamlardan önce 400TL idi ben önerdikçe ve dolar yükseldikçe 600TL'yi bulmuş fiyatı.
600TL'ye alınmaz tabii orası ayrı mesele.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…