plar3s3
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Bir nebi amele
Hackintosh Troubleshoot - Need Help - YouTube arkadaşlar merhaba videodaki hatayı alıyorum. Ne komut girdiysem olmadı. (GraphicsEnabler=no,yes -v -x -f npci gibi komutların hepsini denedim ancak yine aynı hatayı alıyorum. Bazı komutlarda süre biraz daha uzun oluyor ancak yine restart atıyor. Yada root device uuid is .............. hatası alıyorum. Anakartım asrock h87 fatality ekran kartı asus ati radeon hd7870. Yabancı forum sitelerinde haswell anakartla uyumlu hackintosh donanım listesinde benim kartta vardı. Sırf bu yüzden sistem topladım. Bios ayarlarında mı acaba atladığım bir yer var diyorum. Achi mod yada boot security gibi ayarlarıda yaptım yine aynı hatayı alıyorum. Not=Kurulumu usb bellekten yapıyorum. Konu hakkında yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar unutmadan yabancı bir forum sitesinde mach_kernel değiştirin sorun çözülecektir gibi bir yazı okudum. Transmac ile marh_kerneli değiştirdim ama nafile.
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar unutmadan yabancı bir forum sitesinde mach_kernel değiştirin sorun çözülecektir gibi bir yazı okudum. Transmac ile marh_kerneli değiştirdim ama nafile.