ASRock RX 580 Phantom Gaming D Isınma ve Ses Sorunu

Kayekin

Hectopat
Arkadaşlar selamlar, bu sabah bir bilgisayar aldım FPS değerlerinden memnunum ancak ekran kartı PUBG oynarken Ultra ayarlarda fan yükü 58 şekilde 86 derecelerde çalışıyor. Kasam Aerocool Quartz Blue 3 önde 1 tane arkada fan var. Bu durum aşırı şekilde canımı sıkıyor sizce ne yapmalıyım? Fan devrini yükselttiğimde inanılmaz derecede ses yapıyor 1 günde bilgisayardan soğudum açıkçası.

15739305824773594182344923433247.jpg

Öncelikle iyi forumlar

Kasanızdaki fanların elbette ki faydası olur ancak max birkaç derece yardımcı olabilirler . Asıl önemli unsur ekran kartının fanları ve soğutma sistemidir .

80 derece üstü ekran kartının ömrünü kısaltabilir . Yapabileceğiniz en çözümsel hareket ekran kartını çıkartıp temizleyip termal macununu yenileyip birde becerebilirseniz ekran kartının ramlerine pasta sürebilirsiniz . Bendede birkaç yıl öncesinde Zotac gtx760 ekran kartı varken aynı sorunu yaşamıştım .

En mantıksal çözüm budur . Umarım en kısa zamanda halledersiniz

Google üzerinden araştırma yaptım. 80 dereceyi gördüğüne dair paylaşımlar mevcut. Sizin kartınız ise daha da üstte bir değer sunuyor. Aynı GPU'yu kullanıyoruz ve kendi kartım RDR2'de maksimum 76 dereceyi görüyor. İade hakkınız varsa düşünün derim. Bunun yaz mevsimi var daha.

Kasanın ön kapağı çıkıyor mu? Çıkıyorsa öyle dene.

O kasanın önünden hava alabilecek hiçbir alan göremedim maalesef.
Ön kapak çıkmıyor ve hava alabileceği alan ben de göremedim açıkçası
Öncelikle iyi forumlar

Kasanızdaki fanların elbette ki faydası olur ancak max birkaç derece yardımcı olabilirler . Asıl önemli unsur ekran kartının fanları ve soğutma sistemidir .

80 derece üstü ekran kartının ömrünü kısaltabilir . Yapabileceğiniz en çözümsel hareket ekran kartını çıkartıp temizleyip termal macununu yenileyip birde becerebilirseniz ekran kartının ramlerine pasta sürebilirsiniz . Bendede birkaç yıl öncesinde Zotac gtx760 ekran kartı varken aynı sorunu yaşamıştım .

En mantıksal çözüm budur . Umarım en kısa zamanda halledersiniz
Daha bilgisayarı bugün satın aldığım için öyle şeylerle uğraşmayı pek istemiyorum aslında geri iade etmeyi düşünüyorum
Google üzerinden araştırma yaptım. 80 dereceyi gördüğüne dair paylaşımlar mevcut. Sizin kartınız ise daha da üstte bir değer sunuyor. Aynı GPU'yu kullanıyoruz ve kendi kartım RDR2'de maksimum 76 dereceyi görüyor. İade hakkınız varsa düşünün derim. Bunun yaz mevsimi var daha.
Kartınızın markası nedir?

Kasamın kapağını açtım ve sıcaklık en fazla 74 derece oldu. Acaba kasamın havalandırması mı kötü? Kasamdaki dış jelatinlari hala çıkarmadı jelatinlerden kaynaklı birşey olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı