ASRock RX580 Bilgisayar Isınınca Kapanıyor

Ragnarsson

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, ben geçen hafta Teknobiyotik adlı siteden fotoğrafta paylaştığım şekilde bir sistem aldım. FIFA, PUBG vs oyunları Ultra ayarlarda saatlerce oynadım sıkıntı olmadı. Ancak GTA 5 repack indirene kadar. GTA 5’i Ultra ayarlarda oynuyorum. FPS 80-110 arası değişiyor. GPU sıcaklığı 90-100 olarak gidip geliyor. Normalde çalışmayan fanlar uçak motoru gibi çalışıyor. 15 dakikadan fazla oynayamadım. 3 defa oldu PC elektrik kesilmiş gibi kapanıyor. Düğmesine bastığımda hemen açılmıyor Power kablosunu çıkartıp yeniden taktıktan sonra açılıyor. Sizce sıkıntı nedir? Sistemi daha alalı 1 hafta oldu ve bu çok canımı sıkıyor. AMD ısındığı için BIOS ayarlarında bir otomatik kapatma seçeneği falan varmış bu doğru mu, eğer varsa nasıl kapatabilirim?
Not: Ekran kartım ASRock RX580/8GB.

Dosya Ekleri

• 415B4FB7-49B5-4F9F-BE4E-4C09C34E66AE.jpeg
    218,1 KB · Görüntüleme: 108
O bilgisayarı 1 dakika bile o sıcaklıkta çalıştırmanız sakıncalı. Ekran kartına zarar gelebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar ısınması çok anormal. Kasa içi hava sirkülasyonunu daha iyi duruma getirebilirseniz bir nebze sorun düzelir. Ayrıca ekran kartını servise yollayın derim.
Dostum daha geleli 1 hafta oldu. Ekran kartım zaten Asrock rx580/8GB Çift fanlı. Kasa içersinde de iki adet fan daha bulunuyor. Benim anlamadığım az önce blur oynarken bile kapandı oysa ki blur açmadan önce call of, fifa falan ultra oynadım 1-2 saat. Ama blur 5 dk oynayınca kapandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…