ASRock X570 taichi anakart sıcaklık sorunu

@lazkopat1599 ürünü iade ettiniz mi?
Teknobiyotik sitesinde 1 adet görünüyor. 2 gün öncesine kadar sadece tek bir sitede 6 küsur bin TL'ye vardı. Şimdi Teknobiyotik'te de var. Size sormak istedim sizin iade etmiş olduğunuz ürün olabilir diye.

Uğraşmak istemedim akıllı saat almıştım geri gönderdim 1 ayı geçti gelmesi 1 tanesi iade oldu 1 tanesi geri geldi bana ama iade olanında hala parası iade edilmedi şu durumda tekrar alışveriş yapmayacağım bir site oldu kendileri. İlerleyen zamanlarda yeni anakart alırım bunuda satarım teknobiyotik.com ile uğraşmaktan daha iyi.

Cevap için teşekkür ederim. İşkillendiğim için almayacağım. Bizim satıcılarımızın bunu öğrenmesi zaman alacak. Müşteri memnuniyeti.

Ayrıca benim gibi x570 anakart arayışında aklı karışan olur da arama motorunda taichi arayan birisi çıkarsa konsey bilişimin 300$lık anakartı 7 bin ₺ den 6400₺ ye düşürmesine aldanmasın. Bizzat yanlış mı yazıldı diye arayıp sordum ama hayır fiyatı budur dediler.

@Sylveon sorunum bu alet ile çözüldü kartın kendi fanı ve demirini çıkartdım bunun montajını bir şekilde yaptım şu anda OCCT Power testinde SB maksimum 49 anakart ise 47.5 derece.

.

@Sylveon sorunum bu alet ile çözüldü kartın kendi fanı ve demirini çıkartdım bunun montajını bir şekilde yaptım şu anda OCCT Power testinde SB maksimum 49 anakart ise 47.5 derece.

.
Niye böyle bir şey yaptınız bilmiyorum ama şaşırmıyorum:

Kasa içi sıcaklığı çok etkiliyordu şu an gerçekten çok güzel oldu PC açıkken oda da klima açmak gerekiyordu o derece sıcak yapıyordu içeriyi çok şükür kurtuldum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı