Rehber Assassin's Creed Brotherhood Deluxe Edition neden alınmaz?

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.868
Makaleler
2
Çözümler
90
Yer
Ankara
Sadece Steam'de satılan bu versiyonu almayın. Bu versiyon ile birlikte gelen şeylere erişemeyeceksiniz çünkü. Ubisoft bir kez daha dünyanın en iyi firması olduğunu göstererek ekstra para verilerek alınan bu versiyondaki DLC'lerin erişimini Ekim ayı ile kesti. Artık bu versiyonu aldığınızda gelen DLC'lere erişemeyeceksiniz. "Da Vinci Disappearance" DLC'si de dahil.
Not: Eğer oyunu Ekim'den önce alıp en az bir kere bile oynadıysanız o DLC'lere hâla erişebilirsiniz. Yani önceden oyuna sahip olanlar geri döndüğünde hâla Da Vinci hikâye DLC'si, özel zırh seti, Roma'nın haritası, oyunun müzikleri, AC Lineage filmi, Altair'in Kodeks'ini ve oyunun yapım aşamasını görebilirsiniz. Zırh seti, oyuna eklenen özel 2 haritaya(The Trajan Market & The Aqueduct) oyun içinden erişebilirsiniz. Diğer içeriklere ise Ubisoft Connect'ten AC Brotherhood Deluxe Edition'a tıklayıp "Deluxe Content" deyip indirebilirsiniz(Deluxe Content meselesi yeni alacaklarda da geçerli olabilir orası ne yazık ki net değil).
Not2: Eğer özel 2 harita ve zırh seti önemli değilse Deluxe Edition ile gelen diğer içeriklere Google ve Youtube üzerinden erişebilirsiniz. Yani oyunu zamanında almadınız diye üzülmeyin.
Not3: Bu versiyon sadece Steam'de satılıyor ve ilginç şekilde zamlanmayan tek AC oyunu da bu. Aynı zamanda tek indirime girmeyen versiyon da bu.
Not4: Ubisoft Connect ödülleri de artık kullanılamaz. Yani ekstra 10 mermi ve 3 tane kıyafeti(Altair'in zırhı, Altair'in cübbesi, Ezio'nun 2.oyunun başında giydiği kıyafet) ve Da Vinci Disappearance hikâye DLC'si kullanılamaz.
Not5: Bu versiyon zamlanmadığı için şu an Steam'de normal versiyondan daha uygun. Yani bu versiyonu almak her ne kadar içeriklere erişemeyecek olsanız da daha mantıklı. Tabii oyunun bu versiyonun indirime girmediği ve Standart versiyonun indirim ile 59TL'ye düştüğünü unutmayın.
Not6: Oyunun Online modu kapatıldığı için Deluxe Edition ve Ubisoft Connect ile gelen Online özel içeriklere oyuna sahip olan hiç kimse erişemez.
Bu da Ubisoft'un bir kullanıcıya cevabı:
This is correct - the DLC and Ubisoft Connect rewards are no longer accessible as of October 1st 2022

I apologise that the Deluxe Edition is still listed on Steam though - this should have been removed following the shutdown and this has been raised so it can be delisted.

And apologies for any disappointment caused.

If there's anything further we can answer or assist with, please let us know!

- Ubisoft Support
Şunu da belirtmeden geçmeyim bazı kullanıcılar DLC'lerin aktif edildiği kayıt dosyalarını kullanarak kendi oyunlarında da DLC'lere erişmişler. Hatta Ubisoft bile bunu belirtmiş fakat bunun herkeste işe yarayıp yaramayacağı net değil.
Ubisoft'un mesajı:
"Some players have noted success in accessing DLC when using a save where it was activated previously - but we cannot officially guarantee this will work."
Son kez şunu da belirtmekte fayda var oyunun Deluxe versiyonu Steam'de zamlanmadı ve 89TL fakat Standart versiyon 180TL. Standart versiyon indirim ile 59TL'ye düşüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ubisoft bir işi tam yapsa şaşarım.
Bu bahsettiğim ekstra para verilen içeriklere erişmeme durumu AC 2, 3, Revelations ve Liberation oyunları için de geçerli. AC 3'de ekstra para verilerek alınan Washington DLC'sine erişemiyor insanlar. İllaha Remastered'a tekrardan para vermek zorundalar. Asıl sıkıntı AC4 için de aynı şeyi yaptıklarında olacak. AC4'ü %100 bitirmek için Ubisoft Connect bağlantısı şart fakat AC3 ve Brotherhood gösteriyor ki Ubisoft Connect bağlantısı da kesiliyor eski oyunlar için.
 
Dediğim gibi Ubisoft, çok da şaşırmamak gerek. Rakipsizler, rakipsiz olduğu için de rahat davranabiliyorlar. Oyunları da tıkırında satılıyor, yeni çıkardığı oyunlar her sene peynir ekmek gibi gidiyor. Bu sebepten dolayı birçok şeyi düzeltmeye uğraştıklarını düşünmüyorum.
 
Bu Ubisoft efsaneleşmiş oyunları bu şekilde salmasa iyi firma aslında. Ellerinde baya cevher var ama onlar yeni macera peşinde hep.
İşin kötü yanı her yeni macera bir öncekinin aynısı ve genellikle daha kötüsü oluyor. Adamlar oyunlarda fotoğraf çekmek isteyen insanlar için çok güzel görsellik sunuyor fakat geriye kalan her şeyde sınıfta kalıyorlar.
 
Son düzenleme:
İşin kötü her yeni macera bir öncekinin aynısı ve genellikle daha kötüsü oluyor. Adamlar oyunlarda fotoğraf çekmek isteyen insanlar için çok güzel görsellik sunuyor fakat geriye kalan her şeyde sınıfta kalıyorlar.
Kısaca o an ne popülerse onu yapıyorlar. 2015-2020 arası bir Witcher 3 dönemi vardı ondan kopya çekerek 3 oyun geliştirdiler. Öncesinde Online furyası var diye gidip AC'ye online sistemi yaptılar. Halbuki bu adamlar Prince of Persia, AC2, FC3 gibi oyunlarla sektöre yön vermişlerdi.
 
Deluxe Edition versiyonu neden normalinden daha ucuz? (Merakımdan soruyorum).
Net değil. Ubisoft desteğin cevabında da o versiyonun Steam'den kaldırılmış olması gerektiği yazıyor fakat kaldırılmamış. O versiyon ne indirim alıyor ne de zam. Öyle kendi hâlinde duruyor. Zaten dediğim gibi Ubisoft kendi mağazısında bile satışını durdurdu bu versiyonun fakat Steam'de kaldı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı