Oyunu 1 saat önce Epic Games'ten satın aldım geri mi iade etsem acaba? 

Sen baya aktifsin abiEskiyle yeninin karışımı, orta şekerli bir oyun gelecek diye düşünüyorum. Hadi hayırlısı bakalım, bu oyundan umutluyum çünkü yeni oyunların mekanikleri eskilerden daha doyurucu.
Aynı şeyi yaptılar. Bu AC Valhalla ve AC Unity'nin karışımı bir oyun. Oyunu pazarlarken bile yeni bir şey diye pazarlamadılar. Eski şeyleri tekrar yapacağız diye pazarladılar hocam. Artık AC ve FC'nin dışına çıkmaları lazım ki yeni IP ve yeni tarzda oyun deneyebilsinler. AC ve FC'nin dışına çıkmadıkları gibi bu markalar içerisinde yeni şey denemekten de korkuyorlar.
Sen bayağı aktifsin abi.
Aynı şeyi yaptılar. Bu AC Valhalla ve AC Unity'nin karışımı bir oyun. Oyunu pazarlarken bile yeni bir şey diye pazarlamadılar. Eski şeyleri tekrar yapacağız diye pazarladılar hocam. Artık AC ve FC'nin dışına çıkmaları lazım ki yeni IP ve yeni tarzda oyun deneyebilsinler. AC ve FC'nin dışına çıkmadıkları gibi bu markalar içerisinde yeni şey denemekten de korkuyorlar.
User Review'lerin çoğu optimizasyon sıkıntıları vs. olduğu için o da güven vermez. En önemlisi kendin alıp oynamak. Bir oyunu puanına göre incelemek mantıksız. Ben CP77'yi sorunlu zamandayken oynamama rağmen minimum 90 verirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.