Assassin's Creed Mirage Metacritic puanı 77 oldu

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 5.319
Aynı şeyi yaptılar. Bu AC Valhalla ve AC Unity'nin karışımı bir oyun. Oyunu pazarlarken bile yeni bir şey diye pazarlamadılar. Eski şeyleri tekrar yapacağız diye pazarladılar hocam. Artık AC ve FC'nin dışına çıkmaları lazım ki yeni IP ve yeni tarzda oyun deneyebilsinler. AC ve FC'nin dışına çıkmadıkları gibi bu markalar içerisinde yeni şey denemekten de korkuyorlar.

Ubisoft beleş ekmeği gördüğü yerin dışına çıkmaz, ki çıkmayacaktırlar. Sözde tutturdular bir formül onları olabildiğinde sağacaklardır, klasik Ubisoft. Yıllardır aynı şeyi demekten dilimde tüy bitti ancak insanlar bunu anlamıyorlar.

Günümüzde Ubisoft bu yeni formülü Watch Dogs gibi diğer serilere kıyasla dinlendirilmiş bir seriye denedi ve oyunu mahvetti. Ya umarım bu sıkıcı berbat formülden kurtarırlar da güzel IP'ler ve oyunlar görebiliriz.

Sen bayağı aktifsin abi.

Burayı seviyorum, muhabbet etmek keyifli geliyor hocam 🙂 😀.

Aynı şeyi yaptılar. Bu AC Valhalla ve AC Unity'nin karışımı bir oyun. Oyunu pazarlarken bile yeni bir şey diye pazarlamadılar. Eski şeyleri tekrar yapacağız diye pazarladılar hocam. Artık AC ve FC'nin dışına çıkmaları lazım ki yeni IP ve yeni tarzda oyun deneyebilsinler. AC ve FC'nin dışına çıkmadıkları gibi bu markalar içerisinde yeni şey denemekten de korkuyorlar.

Bence bir sonraki oyun AC ve FC karışımı bir şey olacak. 77 bence Ubisoft gibi firma için çok kötü bir puanlamadır.

User Review'lerin çoğu optimizasyon sıkıntıları vs. olduğu için o da güven vermez. En önemlisi kendin alıp oynamak. Bir oyunu puanına göre incelemek mantıksız. Ben CP77'yi sorunlu zamandayken oynamama rağmen minimum 90 verirdim.

Tabii ki kendin alıp deniyceksin bende 3070 le ilk çıktığında 2K da 80 90 FPS'lerde oynuyordum ama ikisi arasında fark var cp sorunlu halde çıkışında bile metaciritiki 95'di 😀

Tam 70 puanlık, ortalama üstü bir deneyim olmuş. Son üçlemeyi keyifle oynayan birisi olarak baymıştım, güzel bir mola oldu.

Yalnız gelmiş geçmiş en kötü yapay zekayla tanışmaya hazır olun, şimdiden uyarayım.

Valla zam yemeden önce 300 liraya almıştım, yorumları gördükten sonra iade ettim. En azından hikaye kopuk kopuk olmaz Valhalla gibi diyordum. Onu da becerememişler anladığım kadarıyla. Oynasam yine muhtemelen keyif alırdım AC serisini ben her şeye rağmen severim, bazı konularda muadili olmayan bir oyun serisi bence. Ama 300 liraya kıyamadım, 300 bile etmez gibi duruyor. 😃

Oyuna bakınca bile renk paletinden dolayı oynayasım kaçıyor zaten. Oyunun üzerinde böyle bir ölü toprağı var, tüm oyun lağıma bakıyorum sanki. Art design yok oyunda. Gameplay videosuna iki dakika baktım, karakterde daha kapı açıp kapatma animasyonu olmadığını görünce, bir de o multi-stealth kill yaparkenki animasyonların kalitesinin 90 yıllık olduğunu görünce bir daha bakmamak üzere kapattım.

Zamanında AC 2, Brotherhood gibi kaliteli yapımlardan sonra AC Odyssey'i genel olarak keyifle oynayıp zirvede bıraktım. Daha da dönüp oynamadım hiç.

Ara oyun olmasına ragmen güzel aslında. O dönemi ve tarihini iyi yansıtmışlar (zaten ubisoft bu işte baya iyi) (keşke oyunda hassan sabbah'ı da görseydik ama tarih olarak biraz ileride)

Yine yapılar ve mimariler her zaman ki gibi güzel yansıtılmış ve o döneme baya uyuyor. Ayriyetten gizlilik konusunda diger 3 yapıma göre (Origins, odyssey, valhalla) daha iyi ve oturmuş.

Tabi bunlar iyi yönleri onun dışında AC mirage tamamen AC Valhallanın yandan yemişidir. Köklerimize döneceğiz falan demişlerdi ama gizlilige abanalım derken yakın dövüşten inanilmaz kesmişler ve farkli para birimleri cıkarmaları da gereksiz fazlalık olmuş resmen. Bizim ana karakteri (Basim) nasıl iskandinav Mitolojisine baglayacaklar ben onu çok merak ediyorum.

Dedigim gibi oyun şuanlık iyi gibi gözüküyor ama bazı şeylerden cok kesip cok gereksiz fazlalık eklemişler. Onun dışında dünyası falan yine iyi

Metacritic puanı 77 olmalı mı tartışılır. bana göre 70'i gectim 65 olurdu anca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı