Assassin's Creed Odyssey 4.79 dolara alınır mı?

xrr65

Decipat
Daha fazla  
Selamlar Assassin's Creed Odyssey iyi bir indirime girmiş, alınır mı? Öncesinde Valhalla oynayıp çok sevdim ve Odyssey'i indirimde görünce sorayım dedim. Aklıma takılan standart Edition alsam kaç saatte biter oyun? DLC'li olan sürümü biraz pahalı gibi geldi bana. Valhalla ile mekanikleri aynı mıdır? Xbox kolundan oynuyorum.

Alınır, fena oyun değil. Yaklaşık 150 ₺ bir şey değil. Ben 20-25 saat oynadıktan sonra sıkılıp silmiştim. Biraz tekrara düştü. Bir de siz ne kadar gelişirseniz gelişin düşman da size paralel geliştiği için bir anlamı olmuyor. Çok geliştim gideyim tek atayım olayı yok maalesef.

Alınır, fena oyun değil. Yaklaşık 150 ₺ bir şey değil. Ben 20-25 saat oynadıktan sonra sıkılıp silmiştim. Biraz tekrara düştü. Siz ne kadar gelişirseniz gelişin düşman da aynı anda geliştiği için bir anlamı olmuyor. Çok geliştim gideyim tek atayım olayı yok maalesef.
Şuan steamde 3 dolarım kalmış yani kasalardan falan herhalde bayadır girmiyordum, üstüne 1.79 ekleyeceğim fazla birşey değil aslında 79 TL ye gelecek diyeyim bana. Mekanikleri Valhalla gibiyse almak isterim. DLC'siz sarar mı ?

Şuan steamde 3 dolarım kalmış yani kasalardan falan herhalde bayadır girmiyordum, üstüne 1.79 ekleyeceğim fazla birşey değil aslında 79 TL ye gelecek diyeyim bana. Mekanikleri Valhalla gibiyse almak isterim. DLC'siz sarar mı ?

Standart sürüm ile Gold arasında yaklaşık 3 $ fark var. Bence Gold edition'u alın.

cdixh20uyf311.jpg

@xrr65, açıklamasında yazıyor.

Her biri üç bölümden oluşan, iki yeni ve büyük hikâye olan Legacy of the First Blade ve The Fate of Atlantis'i içeren season pass.

Season pass sahipleri, Assassin's Creed III Remastered and Assassin's Creed III Liberation Remastered oyunlarını da edinecek.

Oynanışını ben sevdim. Valhalla'ya göre daha akıcıydı.

Dlc kesin almalısın. Oyunu tamamlayan en önemli şey dlc odysseyde. Standart sürüm alacaksan alma bence bu oyun dlcleriyle birlikte oynanmali.

Dlc kesin almalısın. Oyunu tamamlayan en önemli şey dlc odysseyde. Standart sürüm alacaksan alma bence bu oyun dlcleriyle birlikte oynanmali.
Oynanışı Valhalla gibi mi ? Mekanikleri, kamera açısı falan ?

@xrr65, açıklamasında yazıyor.

Oynanışını ben sevdim. Valhalla'ya göre daha akıcıydı.

Teşekkürler, Yunan mitolojisine ayrı bir zaafım var sanırım, alıyorum Gold'u, herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı