Assassin's Creed Odyssey Alınır mı?

MerCurius

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus Tuf Gaming B450 Plus II
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
Ekran Kartı: MSI Ventus 3x 3080Ti
Ram: GSkill Ripjaws 3000 Mhz ddr4 8 GB / Corsair Vengeance 8 GB 3000 Mhz DDR4
PSU: Corsair HX1200 80+ Platinum 1200W Full Modüler
Depolama: WD Black 1 TB m2 SSD / Sandisk 240 GB SSD / Toshiba 1 TB 7200 rpm HDD
Meslek
İthalat & İhracat Personeli
Merhaba arkadaşlar, çoğumuz az çok oyun oynamanın tadını biliyoruz ve seviyoruz. Herkesin oyun şekline göre değişen bir durum söz konusu tabiki ama Assassin's Creed gibi oyunlar bu duvarı aşıp herkesin az çok beğenisini kazanmış oyun türlerinden. Kaldı ki beni fazlasıyla memnun eden bir oyun kendisi. Ama fiyatı göz önünde bulundurarak ve hepinizin normal bir ekonomik güce sahip olduğunu düşünerekten soruyorum, Assassin's Creed Odyssey Gold Paket 350 lira verilip alınır mı?

AC Origins DLC'si gibi sunulan bir oyundan daha fazlası değil. İndirime girmediği sürece satın almanızı önermem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AC Origins DLC'si gibi sunulan bir oyundan daha fazlası değil. İndirime girmediği sürece satın almanızı önermem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Origins'in DLC'si gibi olduğu konusunda size katılıyorum.

Kısa cevap: Hayır, alınmaz.

Uzun cevap: AC Origins açık dünya aksiyon RPG oyunu olarak fena bir oyun değildi. Fakat AC Odyssey aynı oyunun farklı coğrafyada geçen versiyonu. AC Origins'i alıp oynamak için bir sebep vardı o sebepte serinin diğer oyunlarına göre daha farklı bir deneyim yaşatmasıydı fakat AC Odyssey bir önceki oyuna göre farklı bir oyun deneyimi sunmuyor. AC Origins'i alıp oynamış birisinin AC Odyssey'i alıp oynamasına gerek yok diye düşünüyorum.

Kısa cevap: Hayır, alınmaz.

Uzun cevap: AC Origins açık dünya aksiyon RPG oyunu olarak fena bir oyun değildi. Fakat AC Odyssey aynı oyunun farklı coğrafyada geçen versiyonu. AC Origins'i alıp oynamak için bir sebep vardı o sebepte serinin diğer oyunlarına göre daha farklı bir deneyim yaşatmasıydı fakat AC Odyssey bir önceki oyuna göre farklı bir oyun deneyimi sunmuyor. AC Origins'i alıp oynamış birisinin AC Odyssey'i alıp oynamasına gerek yok diye düşünüyorum.
Benim de düşüncem tam bu yönde

Eğer Origins'i oynarken zevk aldıysan bundan da en az o kadar zevk alırsın bence. İyi bir ekran kartıyla Yunanistanın ve Egenin zevkini çıkarabilirsin. Ama alacaksan elini çabuk tut çünkü büyük ihtimalle oyunu çıktıktan kısa bir süre sonra 309 tl yapacaklar.

Günümüzde geçen kısımlarda ilerleme olması gerekiyor artık. Assassin's Creed 3 ten sonra orada bir sessizlik var. Unity ve Syndicate oyunlarında hiç yoktu diyebilirim. Umarım Layla (Leyla) karakteri derinleştirilir.

Bence uzun bir aradan sonra Origins ile iyi bir dönüş yaptı A.C.
Tabi bunlar tercih meselesidir. Origins' den keyif alan birisi, Odyssey' den de aynı keyfi alacaktır.
En çok hangisi derseniz ben hala A.C. 2 ve Ezio derim :)

Oyun tavsiyelerinde gameplay videolarına da göz atmalısınız. Örneğin dün yorumlara bakarak Witcher 3 indirdim. Oyunun iyi olmadığını asla söyleyemem zaten kendini kanıtalamış bir oyun. Ama A.C.' de ki oynanış gibi hoşuma gitmedi. Çok iyi sistemim olmasına rağmen grafikler pek hoşuma gitmedi. Origins bana göre çok daha iyiydi. Ama puanlara baksanız muhtemelen Witcher ezip geçmiştir.

Söylediklerim tamamen benim kendi düşüncem. Size de anlatmak istediğim sizin ne kadar beğenip beğenmeyeceğiniz:) Öneriler güzel, ama mutalaka gameplay ile destekleyin derim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı