Vittorio
Hectopat
Arkadaşlar bu sorun neyden kaynaklanıyor. Bu seriyi oynayan biriniz yok mu? İki hafta önce başladım seriye. Ekran kartım Gtx 760. Arkadaşlar ilk olarak AC 2 yi bitirdim. Oyunda hiç bir optimizasyon sorunu yoktu. Şu Brootherhood denen oyuna geçtim. Oyunda hep olmasa bile arada bir fps düşmesi oluyordu. Sonra AC Revelations' a başladım. Tamam optimizasyonu Brotherhood' a göre iyi ama bu oyunda da bazen fps düşmeleri meydana geliyor. Oyunlarım orjinal. Bu seride düzgün bir optimizasyonu olan oyun yokmu. Format atmak aklıma geldi. Sonra bende diğer mevcut olan orjinal oyunları test ettim. Ne Mafia 2, Witcher 2, Cod Ghost, AC 2, Battlefield Bad Company 2 test ettim hiçbir sıkıntı yok. Bioshock İnfinite ve Hitman Absoulution' u bitirdim onlarda da yoktu. Sorun benim makinedemi yoksa oyunlarda mı siz karar verin. AC serisini oynayanlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Bu fps düşmeleri herkes normal görsede benim canımı sıkıyor ve oyunların akıcılığını baltalıyor. AC Black Flag almaktan vazgeçmek üzereyim.