Assassin's Creed Shadows, Metacritic puanı 83 oldu

Sadece optimizasyon da değil, inceleme az olduğundan birisi düşük puan verdiğinde ortalama çok düşüyor. Mh Wilds'ta ilk zamanda Xbox'ta metascore 83 iken şu an 90 mesela. Metacritic incelemelerin ortalamasını alıyor.

Neyse zaten en fazla arkadaşımız sağ olsun ghost of tshumia oynayabiliriz hiç Assassin's Creed sahibi olmamış.

@490836 hocam ön siparişinizi iptal etmeyi bir daha düşünün ya. Şimdi 56 dolar az para değil yani.
Yok hocam, iptal etmemekte kesin karar kıldım. 56 dolar az para değil ama dediğim gibi bu dönemde zaten para sıkıntısı çekmiyorum. 2024 olsa monitörü, ekran kartı, işlemcisi derken sürekli bir para ihtiyacım vardı lakin bu yıl donanım anlamında da öyle aciliyeti olan bir şey kalmadı benim için.

@Scaryo @Loyalty571 ortaya muhtemelen bir inceleme atarım ama açık lise sınavından dolayı başlamam zaten 23'ünü bulacak, eğer Odyssey kadar keyif vermezse 1 ayı bulur incelemenin çıkması. Belki 30-40 saat oynadıktan sonra oyun kendini ne kadar taze tutuyor, iki karakter arası fark ne kadar hissediliyor gibi konulara değindiğim ön inceleme gelir.

Oyunu oynamadan oyuna puan biçenler komik olmuş. Gören de IGN editörü falan sanır.
Oyun farklı bir IP olsa veya adı duyulmamış sektöre yeni giriş yapmış bir geliştirici tarafından geliştirilse sizd hak verirdim fakat bahsettiğimiz firma en köklü oyun firmalardan olan Ubisoft. Son zamanlarda skandallarla ve oyuncular tarafından eleştirilmesi ile anılıyor. Çıkan oyunların bir kesme yaranmak amacıyla yapmasını mı dersiniz yoksa bunu düzgün yapamayıp bozuk oyunuyla eline yüzüne bulaştırmasını mı dersiniz... Sık sık formül ve teknik tekrarına başvurup yenilikçiliği ve ellerindeki serileri öldürüyorlar. Gelen eleştirilerle de dalga geçiyorlar. Ellerindeki son şans da bu oyun. Herşeyi düzgün yaparak da hem ön yargıyı kırmak hem de prestijlerini düzeltip şirketi düze çıkartmak istiyorlar. Şimdi size sormak istiyorum. Ellerindeki şansları sonuna kadar kullanıp oyunculara kulak kabartmazsan hataya bile bile düşersen bu kimin suçu olur? Ayrıca böyle bir firmanın bu kadar hatasından sonra ön yargılı olmak bizim suçumuz mu yoksa firmanın mı?

Not: Benim Ubisoft'a bir düşmanlığım yok. Hatta vizyonlarını da beğeniyorum fakat icraate gelince batırdıklarını da düşünüyorum. Ubisoft'un şuan ki durumunu göz ardı ederek Driver San Francisco, Splinter Cell, Ghost Recon gibi klasiklere imza attığını biliyorum. Ve birçok projeye bakış açısını ve girişkenliğini takdir de ediyorum fakat son zamanlarda yaptığı işlerin bu saydıklarımdan çok uzak olduğunu da biliyorum. İyisiyle kötüsüyle sektörde iz bırakan ve bazı yeniliklerin önünü açan bir firma. Batmasını istemem ama değişime gitmesinin de gerekli olduğu aşikar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı