İnceleme Assassin's Creed Shadows

Çünkü sürekli yeni nesle ve oyuncu kitlesine göre hareket edip, aynen sizin dediğiniz gibi kopyala yapıştır yapıyorlar hocam. Misal daha önce hiç Far Cry oynamamış biri ilk Far Cry oyununu çok sevebilir, diğer serilere aşina olan biri ilk 1 saat bakar aynı oyun der kapatır eleştirir. AC serisi de o şekilde ilerliyor, bazı şeylere kulak asıyorlar ama geneline baktığımız zaman kendi bildiklerini okuyorlar. Çünkü oyunu sırf isminden dolayı veya AC serisine yeni girişecek olan kitle zaten satın alacak.

Haklısınız hocam, oynamamış bir oyuncuya hoş gelebilir fakat belli süre sonra sevip yeni çıkacak oyunu aldığı zaman o ilk oynayan kişide aynı şekilde yanıt verecektir. Bu zaman ve deneyim etme ile alakalı aslında oyun güzel fakat sürekli aynı şeyi yapmak sıkıyor. Artık bunun yerine daha farklı oyun yapmaları gerekiyor atıyorum seri yapacaksan Ezio gibi bir iş yapabilirsen yapıp. Tadında bırakacaksın ve oyuncuları ümit ettirmeyeceksin, bunu başta yapıp üstüne de güzel iş çıksa. Hem oyuncu, hem de firmalar para kazanacak ama artık maalesef kısır döngü çoğu çıkan oyunun optimizasyon ve aşırı derece grafik istiyor ama istediği ölçüde çalıştıran sistem olsa dâhi optimizasyon çöp olduktan sonra neye yarar örneğini Cyberpunk'ta görmüştük hocam.

Hocam fiyata değecek olsa verilir, size katılıyorum bende puan verecek olsam 6 verirdim o da eski oyunların hatırına çünkü artık cidden baydı.

AC hazırlanış tarifi 😉:

1- tarih ve mekan seç.
2- hikayeyi yaz.
3- mekan ve yerleri tasarla.

Oldu da bitti size AC oyunu hayırlı olsun.
Hikaye genellikle intikam hikayesi olur ve mutlaka bazı kısımları yarım kalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı