Assassin's Creed Unity Hakkında görüşlerim

Assasins Creed demek bana göre Brotherhood demek gerisi sarmadı. Belki de oynadığım dönemden dolayı etkilenmişimdir. Bilmiyorum.
İnceleme için teşekkürler. Pc topladığımda bakacağım oyunlardan biridir.

Gtx 760 ile hangi ayarlarda oynarım acaba 1080p'de?
High ayarda oynarsınız hocam.
Hiçbir Assassin's Creed oyunu Black Flag kadar iyi olamaz.
Black Flag güzeldi ancak bütün oyun boyunca neredeyse gemi sürüyorduk onun için ben pek beğenmedim. Yorumunuz için teşekkürler.

Bu arada hiç bir oyun AC: II'nin yerini tutamaz benim için arkadaşlar ama Unity'de fena olmamış bence uzun zaman sonra bir AC oyununda eğlendim diyebilirim.

İfadeler: m33
Bence optimizasyon dışında çok güzel bir oyun. Ama cidden bayağı bir zor görünüyor. İncelemeniz için çok teşekkür ederim. Eğer internetten aldığım bilgiler doğruysa yeni toplayacağım bilgisayarda 30-35 FPS düşük ayarlarda oynarım.

Ubisoft canı sıkıldıkça oyun çıkardığı için pek bir değeri yok. 180 TL olan Watch Dogs şu an 2 dolar. AC 2, Brotherhood ve Revelations'dan sonra 3 de 4 de Unity de Rogue da aynı şey benim için. Tek farkı gittikçe batıyor. Grafikler artıyor ama bug ve glitchler de artıyor ve bir de parası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…