Oyun Assassin's Creed Valhalla 67 TL

Azerbaycanda 1078 dollar görünüyor
 
Hikaye sıfır, zerre bir şey yok hikaye adına. İngiltere'de barınabilmek için müttefik toplamaya çalışıyoruz bunun içinde bölge liderlerinin verdiği çöpten hallice görevleri yapıyoruz. Hepside birbirinin aynısı bana şu olayda yardım et senin müttefikin olayım tarzında.

Max 15 saat oynanacak zaman israfı bir oyun. 100 saat sürüyor bu arada, ne kadar sıkıcı olacağını siz tahmin edin.
Katılıyorum konsantre olunabilecek düzeyde bir hikayesi yok. Oyundaki kombat sistemi en fazla 8-10 saat kendini sıkılmadan oynattırabildi ondan sonra birbirinin aynısı kopyala yapıştır tarzı işlerle oyun süresini uzatmak adına bir iş çıkarmışlar. Güzel mi? Evet oyun güzel , ancak şahsi kanaatimce 10-15 saat farklı bir içerik sunduğu sürece güzel. Oyun süresini uzatmak adına kopyala yapıştır mantıkla çok sıkıcı.
 
Senden aktif etmen için hesabına giriş yapmanı istiyor. Giriş yaptıktan sonra oyunu yolluyor hesabına otomatik olarak. Başka yapman gereken bir şey yok.
Ben voidu'dan ac walhalla ve far cry 6 aldım aktifleştirdim ama ubisoft connect mobil uygulamasında oyunlar bölümünde gözükmüyor ne yapmam lazım.Oyunlar benim kütüphanemi geçtimi geçmedimi?
 
Ben Voidu'dan AC Valhalla ve Far Cry 6 aldım aktifleştirdim ama Ubisoft Connect mobil uygulamasında oyunlar bölümünde gözükmüyor ne yapmam lazım. Oyunlar benim kütüphanemi geçti mi geçmedi mi?

Mobilde Ubisoft'un uygulaması sıkıntılı diye biliyorum çoğu kişi oyun PC kütüphanemde gözüküyor mobil kütüphanemde gözükmüyor diyor. Muhtemelen siz de yaşadınız onu. Kütüphanenize muhtemelen gelmiştir PC'den de kontrol edin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı