Assassin's Creed Valhalla + Far Cry 6 alınır mı?

Öncelikle ben veya başka birinin düşüncesine göre oyun almana karar vermezsin tabii. Sorduğun için teşekkürler. Yıllar önceki AC oynayan bir oyuncu olarak o serideki tadları bu seride yakaladığımı düşünmüyorum. Detaylar çoğalmış dövüş sitili gelişmek yerine değişmiş. Belki iyi bir kombat sistemi beni çekmedi. Aynı örnek GoW için ben yıllar önceki GoW'a alışmışım. Böyle Uncharted tarzı dövüş sistemi misal örnek bana gelmiyor. Bu benim genel olarak şahsi düşüncem. Oyunu bitiren varsa. Vallhalla ile alakalı o arkadaşların düşüncelerini okumak isterim şahsen.
Ben eski GOW'ları çok sevmiştim, yenisini daha da sevdim. Oyundan oyuna değişiyor galiba bu değişiklikleri sevip sevmemek, benim yeni AC'leri sevmeyip yeni GOW'u sevmem gibi.

Kovid'de bana The Witcher 3 armağan desem.:Dbenim ayıbımı suratıma vurarak. Yıllardır kütüphanede duruyordu bir kez bile kurmadım. Onun sayesinde kurdum. Evimde atla dolaşıyordum be ne günlerdi.:D
Witcher 3'ü ne zaman açsam ilk 15 dakikada sıkılıp kapattım, bir türlü içine sokamadım kendimi. Biraz daha devam etsem güzel gelir mi acaba.🤔

Anladım hocam. Peki angi oyunları önerirsiniz FC ve AC serileri için? Daha önce ikisini de oynamadım.

Far Cry oynamadığım bir seri. Ben AC 2 ve 3 favorim. Bir de akrabamın hatırına Odyssey olsun. İlla AC almak zorunda mısın desem. Bir Batman serisi oyna desem. Arkham Knight en favori oyunumdur. Epic'in bana yaptığı en büyük iyilik bu oyunu bedava vermekti. Benim de vazifem ölene kadar görevim onlardan bedava oyun almak.:D

Ben eski GoW'ları çok sevmiştim, yenisini daha da sevdim. Oyundan oyuna değişiyor galiba bu değişiklikleri sevip sevmemek, benim yeni AC'leri sevmeyip yeni GoW'u sevmem gibi.

Witcher 3'ü ne zaman açsam ilk 15 dakikada sıkılıp kapattım, bir türlü içine sokamadım kendimi. Biraz daha devam etsem güzel gelir mi acaba?🤔

O konuda haklısın. Bir oyunda 1-2 saat zaman ver. GoW kötü değil. Kaliteli eleştirmek anlamı bile yok. Bu oyun doğuştan böyle doğmadı.

Hocam vallahi kafam çok karıştı hangisini alacağıma karar veremedim bir türlü

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnşallah oyunu beğenir. Benim gözler projektör gibi ama.:D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı