Feedback açık mı? Feedback virajlarda arabayı toplamak için yardımcı oluyor çünkü.Logitech DFGT kullanıyorum hocam.
Bmw m4Ne ile oynuyorsunuz. Kayması normal eğer araç çok güçlüyse, sonuçta bir sim.
Benden tam tersi direksiyon kendi kendine dönüyorFeedback açık mı? Feedback virajlarda arabayı toplamak için yardımcı oluyor çünkü.
Aynı sorunu yaşıyoruz Feedback i kapatıyorum o yüzden. Bir çözüm bulabilmiş değilim henüz.Bmw m4
Benden tam tersi direksiyon kendi kendine dönüyor
Nasıl alınıyor acaba?Oyun ayarlarından sürüş desteklerini GAMER yap.
Nasıl alınıyor acaba?
O modda oynamayın, amacı kalmıyor çünkü. Basit bir oyun istiyorsanız Forza Horizon serisi dünyanın en basit oyunu zaten.Nasıl alınıyor acaba?
Belki yeni başladı. Alışması için biraz öyle oynayabilir.O modda oynamayın, amacı kalmıyor çünkü. Basit bir oyun istiyorsanız Forza Horizon serisi dünyanın en basit oyunu zaten.
Evet yeni başladım asetto biraz zor geldi bana özellikle dpc modları baya zor oynanıyor tabi araca göre değişiyormuş çoğu kişi öyle diyor ama şunu söylemem gerek forza serisi de iyiBelki yeni başladı. Alışması için biraz öyle oynayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.