Astım ilacını günlük dozdan fazla kullanmak zararlı mı?

KSA

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Argon Kaynakçısı
Merhaba. Günlük bir paket sigara içiyordum kuru bir öksürük yakaladı beni geçmedi. Geceleri yatamıyordum doktorum görseldeki ilacı verdi ve astım olduğumu söyledi. Astım hakkında pek bir bilgim yok aynı durumda olan varsa paylaşın. 2 sabah 2 akşam almamı söyledi daha fazlasına ihtiyaç duyuyorum. Zararı olur mu? Geçmiş olsun herkese.

Dosya Ekleri

• 20231222_164854.jpg
    20231222_164854.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 69
Sigara içmeye devam etsem daha kötüye çevirirmi acaba
Evet etkiler. Ben küçüklükten astım ve bronşit geçirdim. Benimki çok ileri evreydi ayda bir Ankara'ya hastaneye gider tedavi ettirirlermiş. Sigara çok büyük bir etken. Dumanı direkt mahvediyor, şu anda bile izlerini taşıyorum hala. Bi' sigara dumanı veya kokusu olduğu anda içim geçiyor, öksürüyorum ve bayılacak gibi oluyorum.
Sigara içmeye devam ederseniz ciğerleriniz istifasını verir siz de hayat denen bu meslekten emekli olursunuz.

Sigara öldürür, bunu da unutmayın.
Yeşilay Makale

Doktorun verdiği şeyler dışında hareket etmeyin kafanıza göre.
Başka ilaç kullanmıyorum sadece nefesimi açıyor astımın özü nefes darlığı ya zaten 2 gündür sigarada içmiyorum boğazım mahvoldu sık sık daralıyorum ve öksürük var sürekli acaba diyorum ilaç günlük dozu geçse keyfe mi girer yoksa fayda ettiği kadarmı nedir yani

Başka ilaç kullanmıyorum sadece nefesimi açıyor astımın özü nefes darlığı ya zaten 2 gündür sigarada içmiyorum boğazım mahvoldu sık sık daralıyorum ve öksürük var sürekli acaba diyorum ilaç günlük dozu geçse keyfe mi girer yoksa fayda ettiği kadarmı nedir yani
Hocam sağlık ocağına veya doktorunuzu arayıp söyleyebilirsiniz şuan ayaküstü söylemek yanlış olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı