Astral seyahat gerçek mi?

569801

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2021
Mesajlar
3.146
Makaleler
4
Çözümler
39
Arkadaşlar sorum basit, astral seyahat gerçek mi? Gerçekse nasıl yapılır? YouTube'a ve internete baktım ama çoğu saçmalıyor gibi geldi bana.
 
Astral seyahat gerçek değil ama lucid dream yapılabilir. O da rüyada bilincinin açık olmasıdır. Onun dışında vay efendim geleceğe gideyim, ÖSYM sorularını kaçırayım, hepsi saçmalıktan ibaret. Başta araştırırken çok ilgimi çekse de bilim gene yaptı yapacağını, her şeye mantıksal bir açıklama koyarak böyle fantezileri çürüttü.
 
Günümüz biliminin tekrarlanabilir kopyaya dayanan kısımlarından tatil yapmaktan vazgeçebilen araştırmacılar ve kişiler için astral ve diğer şeylerin gerçekliği harikadır. Rapor okumak istersen, CIA ve NSA'nın araştırma raporlarından biri.
 
Astral seyahat gerçek değildir lakin o etkiyi veren, büyük ihtimalle epifiz bezinde salgılanan en güçlü halüsinatif uyuşturuculardan biri dmt, dmt etkileri astral seyahet ile benzer zaten başka boyutları gördüklerini bildiyor dmt kullananlar.
 
Bu tür raporları nereden buluyorsunuz?
FOIA çerçevesinde geçmiş raporlar redakte edilerek sunuluyor, bazen merak edip gezerken denk gelebiliyorsun. Tabi raporun yayınlandığı dili bilmen gerekiyor. Ayrıca gezegende bizim için olduğunu söyleyen çoğu sistemin ne kadar bize karşı olduğunu öğrenebilirsin - ilk başta biraz sinirlerini yorabilir, öğrendikçe gelişiyor insan.

Astral seyahat gerçek değildir lakin o etkiyi veren, büyük ihtimalle epifiz bezinde salgılanan en güçlü halüsinatif uyuşturuculardan biri dmt, dmt etkileri astral seyahet ile benzer zaten başka boyutları gördüklerini bildiyor dmt kullananlar.
Epifiz bezinin halüsinatif dediğin DMT molekülünün doğum ve ölümde net salgılandığını araştırarak görebilirsin. Ayrıca başka tekniklerle doğal olarak salgılamasını öğrenebilirsin. Yani bir erkeksen 2, kadınsan 2 + doğumlar kadar bunu yaşayabilirsin. DMT bir uyuşturucu değildir, vücudunda reseptörü olan şeylere uyuşturucu ismini vermemizin sebebi politik ve ekonomiktir. Vücudunda doğal olarak reseptörü olmayan kimyasallar ise rafinedirler ve esas tehlikeli olanlar onlardır - yasalarla sınırlandırılmış veya sınırlandırılmamış.

Biraz beyin jimnastiği isterseniz, beyninizin ortasındaki bu mercimek kadar organın içinde Piezoelektrik kristalleri var, biyokimyasal elektrik akımlarının tüm vücutta çalıştığını düşünürsek, bunun dışında dışında bir elektrik üretim ve algılama sistemi neden var?

Kristallerle ilgili araştırma 1996, 2004, 2014.
Negatif epifiz bezi etkisi araştırması - özellikle kablosuz kulaklık seven mavi ışık severler için.

Bilimin en tehlikeli kısmı materyalist şekilde dine dönüşmesidir, "peer reviewed" olmayan bir araştırmayı kabul etmek istemez akademik sistem çünkü akademide bilinen ve doğru kabul edilen çerçevelerin kırılıp yenilenmesini hoş karşılayacak kadar gelişmesini kendi kendine engelleyen bir sistem haline evrilmiş durumdadır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı