Astral seyahat var mı?

Sence Hulk gerçek olabilir mi?
gerçek demedim fakat nasıl insanın ruhu oluyor? Kanıtı var mı? Peygamberlerin mucizeleri peki olabilir, olmayabilir. Kanıt yok. Nasıl yaşadığın bile bilimsel olarak net değil, beyin halen araştırılıyor.

Ruhun var mı, kanıtlayabilir misin? Kısaca (astral ruhla ilgili değil o ayrı) yok ama ölünce alacaklar değil mi senden? Astral bedende olabilir. Yaşadığını iddia eden çok, ben %100 var demiyorum. Olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam astral seyahat diye bir şey var fakat uzaya gidebilirsin oraya buraya gidebilirsin diye bir şey yok astral seyahat yaparken başka aleme giriyorsun insan gözüyle göremediğin varlıklar görüyorsun ve seni rahat bırakmıyorlar eğer daha fazla astral seyahat yapmak istiyorsan onlarla konuşman onları anlaman onlardan olman gerekiyor ancak bunları yaparsan o aleme alışırsan uzaya gidebilirsin istediğin canlıyı görebilirsin özgür olabilirsin.
 
Bir şeyi deliller ile ispatlayamazsan ne kesin olarak var diyebilirsin ne de kesin olarak yok diyebilirsin. Bizim hatamız bu. Herkes hemen "yok, olmaz öyle şey" diyor. Elin Amerikalısı bu olayları araştırmak için dernekler kuruyor.
 
Ben inanıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bazen rüyada iken gelecekte yaşayacağınız bir anıyı görmüşsünüzdür, "aa, ben bu anı hatırlıyorum" demişsinizdir. Bazı şeylerin izahı olmaz, doğru olabilir yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı