Çözüldü ASUS 407MA Klavye sökümü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Brombeere

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumun klavyesini söküp temelli temizleyeceğiz ama klavyeyi nasıl sökeceğimi bilmiyorum, yanlış bir şey yapıp zarar vermek de istemiyorum.

Çözüm
Az arka tarafında siyah yer var onu kaldırmayı dene.
Beyaz kısmı tırnağınızla hafifce yukarı kaldırarak kilidi açın. Sonra o Flex kabloyu çıkarın.

Beyaz kısmı tırnağınızla hafifce yukarı kaldırarak kilidi açın. Sonra o Flex kabloyu çıkarın.
Touchpad in kalbosunu cikarabildim ama klavyenin kini çıkaramadım.
Bir video izledim, videoda o Flex kalbosunun kilidi vardı ama benim laptopumda o kilit yok ne yapmam gerek herhangi bir fikrin var mı?
Bir video izledim, videoda o Flex kalbosunun kilidi vardı ama benim laptopumda o kilit yok ne yapmam gerek herhangi bir fikrin var mı?

Son düzenleme:
Az arka tarafında siyah yer var onu kaldırmayı dene.

Çözüm
Onu kaldırdım oldu, teşekkürler.

Onu kaldırdım oldu, teşekkürler.
Çözüm olarak seçersen çok memnun olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…