Az arka tarafında siyah yer var onu kaldırmayı dene.Touchpad in kalbosunu cikarabildim ama klavyenin kini çıkaramadım.
Bir video izledim, videoda o Flex kalbosunun kilidi vardı ama benim laptopumda o kilit yok ne yapmam gerek herhangi bir fikrin var mı?
Bir video izledim, videoda o Flex kalbosunun kilidi vardı ama benim laptopumda o kilit yok ne yapmam gerek herhangi bir fikrin var mı?
Touchpad in kalbosunu cikarabildim ama klavyenin kini çıkaramadım.Beyaz kısmı tırnağınızla hafifce yukarı kaldırarak kilidi açın. Sonra o Flex kabloyu çıkarın.
Bir video izledim, videoda o Flex kalbosunun kilidi vardı ama benim laptopumda o kilit yok ne yapmam gerek herhangi bir fikrin var mı?Beyaz kısmı tırnağınızla hafifce yukarı kaldırarak kilidi açın. Sonra o Flex kabloyu çıkarın.
Bir video izledim, videoda o Flex kalbosunun kilidi vardı ama benim laptopumda o kilit yok ne yapmam gerek herhangi bir fikrin var mı?Beyaz kısmı tırnağınızla hafifce yukarı kaldırarak kilidi açın. Sonra o Flex kabloyu çıkarın.
Az arka tarafında siyah yer var onu kaldırmayı dene.Touchpad in kalbosunu cikarabildim ama klavyenin kini çıkaramadım.
Çözüm olarak seçersen çok memnun olurum.Bir video izledim, videoda o Flex kalbosunun kilidi vardı ama benim laptopumda o kilit yok ne yapmam gerek herhangi bir fikrin var mı?
Onu kaldırdım oldu, teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.