ASUS A15 2022 kasası düzeltildi mi?

Bütçe
17000

knk256

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Kuyumcu
Merhaba öncelikle nasılsınız? Yeni almış olduğum ASUS A15 2022 model cihazım. Satış fotoğraflarında fan çıkışı gözüküyor. Satıcı firma YouTube kanalı açmış sattığı ürünleri incelemek için. Video da fan gözükmüyor ama satış resimlerde var siz ne dersiniz bu duruma? Satıcıya sordum cevap budur.

Screenshot_20220827_221111_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Screenshot_20220826_192102_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_20220826_191907_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Bunun 2022-3060 ve yeni nesil AMD işlemcili versiyonu stress testinde soğutucuyla 95.1 derece görüyordu yanlış hatırlamıyorsam bir tık daha iyi değerler alırsınız ama geçenlerde de biri bu laptopu almıştı Adana da yaşıyormuş 89 derece civarı olduğunun ssini atmıştı. Sanmıyorum düzeldiğini.

Ne olursa olsun. Yeni çıkmış bir ürün olduğu için sorunları başta belli olmaz. Almanızı şahsen önermem.

Haklısınız hocam ilk 3050 Ti çıktığı hafta almıştım ASUS TUF dash almıştım. NVIDIA sitesinde sürücü bulmak eziyetti. Sürücü bulsan kurması ayrı eziyetti. FPS dropları ayrı eziyetti. Valorant 60 70 FPS oynuyordum. Ama bakalım bu sefer ne olacak.

Haklısınız hocam ilk 3050 Ti çıktığı hafta almıştım ASUS TUF dash almıştım. NVIDIA sitesinde sürücü bulmak eziyetti. Sürücü bulsan kurması ayrı eziyetti. FPS dropları ayrı eziyetti. Valorant 60 70 FPS oynuyordum. Ama bakalım bu sefer ne olacak.

Alınca deneyimlerini paylaşır mısın?
Sıcaklık değerleri, pil vs.

Bende ASUS TUF Gaming A15 FA507RC-HN058 modeli var lakin sol tarafta herhangi bir çıkış yok belki 3060 sürümünde olabilir sadece ayrıca teknoryadan almanızı tavsiye etmem herhangi bir durumda çok uğraştırıyor ve ne sorarsanız sorun yaptığı tek şey yetkili servise yönlendirmek iade ettiğim HP Victus laptopu onlardan almıştım.

Bende ASUS TUF Gaming A15 FA507RC-HN058 modeli var lakin sol tarafta herhangi bir çıkış yok belki 3060 sürümünde olabilir sadece ayrıca teknoryadan almanızı tavsiye etmem herhangi bir durumda çok uğraştırıyor ve ne sorarsanız sorun yaptığı tek şey yetkili servise yönlendirmek iade ettiğim HP Victus laptopu onlardan almıştım.

Hocam keşke önceden haberim olsaydı artık olan oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı