Çözüldü Asus A320M-F ve X4 950 sistem görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fatihbaslar

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle forumda yeniyim, herkese iyi forumlar diliyorum. Teknolojiden uzun bir süre uzak kaldım diyebilirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim,
Bir yakınıma uygun yollu masaüstü sistem toplamak istedim fakat sonu biraz hüsran oldu .(
ASUS Prime A320M-F anakart, AMD Athlon X4 950 işlemci ve Kingston 8 GB 3200 MHz RAM ile görüntü alamadım.
Onboardda sıkıntı olabilir belki diye çalışan 2 farklı ekran kartı ile denedim, PS de belki sorun vardır dedim çalışan PS denedim sonuç yine hüsran.
Acaba BIOS güncel değildir görüntü vermiyordur vs diye düşünerek RAM belleği iade edip yerine 2400 MHz Hi-Level RAM aldım fakat yine görüntü alamadım.
Ardından belki anakartta sıkıntı vardır dedim, anakartı servise gönderdim kullandığım tüm parçaları belirttim fakat onlar da muadil yani farklı model ürünlerle deneyerek görüntü alıp BIOS güncellemesi yapıp ürünün tekrar bana gönderimini yaptılar.
CPU dışında denemediğim ürün kalmadı. Önerisi olan ya da bu anakart ve bu işlemci ile görüntü alabilen var mıdır?
Yani ASUS'un sayfasında her ne kadar bu işlemciyi destekliyor vs dese de görüntü alamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O zaman RAM soketinde bir sıkıntı olabilir. Farklı bir anakart ile deneme şansınız yoksa direkt garentiye gönderin derim.

Garantiye gönderdim. Ürünün sorunsuz çalıştığını ve de BIOS güncellemesi yaptıklarını belirtip ürünü tarafıma geri gönderdiler.
Sorunum çözülmüştür. Çok düşük ihtimal gerçek olmuş, işlemcim arızalı çıktı, Ödeme iadesi yaptılar.
O zaman RAM soketinde bir sıkıntı olabilir. Farklı bir anakart ile deneme şansınız yoksa direkt garentiye gönderin derim.

Garantiye gönderdim. Ürünün sorunsuz çalıştığını ve de BIOS güncellemesi yaptıklarını belirtip ürünü tarafıma geri gönderdiler.
Sorunum çözülmüştür. Çok düşük ihtimal gerçek olmuş, işlemcim arızalı çıktı, Ödeme iadesi yaptılar.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı