DeCleR
Hectopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- öğrenci
Evet bilgisayar açıldığında devrede oluyor, sırf bu yüzden sadece anakart ve işlemcimin aynı olduğu bir arkadaşıma gittim programı kurduk ve sorunsuz çalıştı ayarlar sıfırlanmadı.All Suite programı başlangıçta açılır durumda mı?
Sonuçta o verilere ulaşılması gerek.
O veriler anakart üzerindeki belleklerde değil, HDD'de bulunuyor.
Amacın kalıcılığı sağlamaksa yinede en doğru yol olan BIOS'u kullanmalısın.
Sen hala aynı şeyleri konuşmaya devam edeceksen başka arkadaşlarla devam edebilirsin. Yinede başlangıçta çalışan programları mutlaka kontrol et.
Bende aynı sorun devam ediyor, BIOS'tan yaparım ayarları ama aynı sürüm program bende ayarları sıfırlarken arkadaşımda neden sıfırlamıyor BIOS pilinden şüphelendim onuda değiştirdim aynı.Evet bilgisayar açıldığında devrede oluyor, sırf bu yüzden sadece anakart ve işlemcimin aynı olduğu bir arkadaşıma gittim programı kurduk ve sorunsuz çalıştı ayarlar sıfırlanmadı.