Asus B350-A anakarta güç gelmemesi

CanDalkılıç

Kilopat
Katılım
5 Eylül 2014
Mesajlar
103
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci/İngilizce Öğretmenliği/DEU
Yeni Ryzen sistemimin montajını ASUS B350-A M anakartıma yaptım ancak benim bilgisayarımda 2 pinlik güç bağlantısı yok anakarta ışık geliyor ancak güç yok. Bir de CPU 8 pinlik bendeki 4 pin kablo taktım. Eski anakartımda sorun yoktu yeni anakartımda Power switchi bağlayamadım galiba. 3 adet kablo var birisinde USB yaziyor 4 pini var birinde 8 pin var diger kabloda bu kabloların altından geliyor 5 pin renkleri sırayla kırmızı beyaz mavi siyah ve kahverengi. Üstünde 300v 28AWG FT1 RoHs E157882 yaziyor. Acaba hangisi Power SW'dir? Front panel resimleri.

9d06k5.jpg
qWVg7R.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Power tuşunu bağlayamamış olabilirsin. 4 pinlik ve 24 pinlik güç bağlantısını yaptıysan diğerleri bilgisayarın açılışını etkilemez.
- Anakart üstündeki 24 ve 4 pinlik girişlerini kontrol edin.
- Power tuşu bağlantısını kontrol edin.
- Fanlar dönüyor mü kontrol edin.
- Anakartın led ışığı yanıyor mu kontrol edin.
Sonuçları yazın yardımcı olmaya çalışayım.
 
Arkadaşlar sorunu çözdüm power kablosunu da bağladım.Bendeki 8 pinlik CPU girişine 4 pinlik güç kablosunu alt kısıma takmıştım üst kısımdaki 4 pine taktım ve çalıştı bilgisayar.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı