ASUS CM6340-TR002S sistem için ekran kartı ve PSU önerisi

Semih3535

Hectopat
Daha fazla  
Seneler önce aldığım PC'yi (ASUS CM6340-TR002S) 16 GB RAM yapmıştım. Şimdi ekran kartımı değiştirmek istiyorum, PSU'da değiştirebilirim ama ne almalıyım? Fikrim yok, anakartıma uyar mı? Bütçem 2500 falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seneler önce aldığım PC'yi (ASUS CM6340-TR002S) 16 GB RAM yapmıştım. Şimdi ekran kartımı değiştirmek istiyorum, PSU'da değiştirebilirim ama ne almalıyım? Fikrim yok, anakartıma uyar mı? Bütçem 2500 falan.
O işlemci RX 570 ile bile darboğaz yapabiliyor. GTX 1650S daha güçlü bir kart. Ama grafikler yükseltilince sorun çıkaracağını sanmam. PSU olarak da 550W 80 iyi bir PSU yeterli olur (frisby, power boost, gamebooster, everest, ve Rampage'den uzak durun PSU'da). Sonuç olarak
GTX 1650S (Bu bütçede palit, Inno3D ya da Galax'a bakılabilir)
PSU olarak da bu alınabilir.

O işlemci RX 570 ile bile darboğaz yapabiliyor. GTX 1650S daha güçlü bir kart. Ama grafikler yükseltilince sorun çıkaracağını sanmam. PSU olarak da 550W 80 iyi bir PSU yeterli olur (Frisby, Power Boost, Game Booster, Everest, ve Rampage'den uzak durun PSU'da). Sonuç olarak.
GTX 1650S (bu bütçede Palit, INNO3D ya da Galax'a bakılabilir)
PSU olarak da bu alınabilir.

Sence bu işlemciye 3K falan yatırı yapmalı mıyım yoksa biraz daha sabredip 0 sistem dizmem daha doğru mu olur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı