Çözüldü ASUS DSL-N16 100 Mbps üstünü desteklemiyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FearLesLeon

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Evime Superonline 500 Mbps bağlattığım için modemim boşa çıktı. Bilgisayar ve Xbox'a giden 15m kablolardan biri bozulduğu için modemi router olarak kullanmak istedim.

Modemi Ethernet WAN moduna alıp IP'sini değiştirdim. Ama kabloyla bağlamama rağmen 100 Mbps üstü hızı göremedim.

Aynı kabloyu direkt Xbox veya PC'ye taktığımda çok rahat 500 Mbps görüyorum.

ASUS'un 100 Mbps üstü desteği yok mu? Kullanım kılavuzunda net bir bilgi bulamadım.

Sitede ve kutuda yazan 300 Mbps şov amaçlı mı yani?
Wi-Fi üzerinden teorik olarak 300 mbps hız sağlayabiliyor. Ancak wan portları buna müsaade etmiyor. Belki DSL kullanan kişilere daha yüksek hızlar sağlanacak profiller uygulanırsa Wi-Fi üzerinde 100 üstü görmek mümkün olabilir cihazda. Ancak cihazın her iki durum içinde oldukça giriş seviyesi.

Wi-Fi üzerinden teorik olarak 300 mbps hız sağlayabiliyor. Ancak wan portları buna müsaade etmiyor. Belki DSL kullanan kişilere daha yüksek hızlar sağlanacak profiller uygulanırsa Wi-Fi üzerinde 100 üstü görmek mümkün olabilir cihazda. Ancak cihazın her iki durum içinde oldukça giriş seviyesi.
Anladım, o zaman 2. bir kablo almam gerekecek.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı