Asus DSL-N16 İnternet Sorunu

Xb3ys3

Kilopat
Katılım
14 Ekim 2017
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
20180721_000156-1857x1393-928x696.jpg

Gördüğünüz gibi, modemdeki ışıklar yanıyor ama internete girmiyor. Bu arada, ışıklar hiç yanıp sönmüyor. Modemde sadece hızlı kurulum yaptım.
 
İnternet sağlayıcınızın verdiği kullanıcı adı ve şifreyi doğru tanımlamışsınızdır değil mi?
 
Kabloları kontrol edin. Daha sonra modemi resetleyin. Kurulum esnasında servis sağlayıcısının verdiği bilgileri doğru yere ve doğru şekilde girdiğinizden emin olun.

Eğer bölgenizde sağlayıcıdan veya altyapıdan kaynaklı bir sorun yoksa sorunun kaynağı sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi yanlış girmenizdir. Eğer sorun sağlayıcıdan veya altyapıdan kaynaklıysa ona yapacak bir şey yok.
 
Elektrik bandı ile sarılmış olan tam olarak nedir ve girişlerinde resmini paylaşır mısınız, neyi nereye taktığınızı görmek açısından.
 
Internet ışığınız yanıyor. Yani uzak sunucu (internet sağlayıcınız) modeme ping gönderiyor. Kullanıcı adı ve şifre yanlış girilseydi o ışık yanmazdı. Yani sorun ondan kaynaklı değil. Wi-Fi ile de sorun devam ediyorsa internet sağlayıcınızı arayıp konuşun, onlarda bir problem mevcut.
 
Bende çekim gücünü merak ediyorum kardeş bilgi verebilirsen çok memnun olurum almayı düşünüyorum da.
Wifi gücünden bahsediyosan ttnet in ilk verdigi modemden wifi gücü biraz daha güçlü
Güle güle kullanın.
Modemi kullanma şansı buldunuz çekim gücü nasıl, evin her odasına ulaşabiliyor mu ve wi-fi de kopmalar yaşanıyor mu?
Suana kadar sadece internet 2 defa gitti geldi oda bolgemdeki altyapida bakim oldugu icin wifi bagliyken hic kopma olmadi dedigim gibi altyapidan kopma oldu cs oynarken
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı