ASUS DSL51 modem CRC değeri artıyor

ETReVeNGe

Kilopat
Merhaba, 4 gün önce ASUS DSL51 modelinde bir modem alıp kurdum. Ama değişken bir zaman aralığında CRC değeri artıyor ve internet hızım düşüyor. Türk Telekom'u aradığımızda benim modemime 23Mbps geldiğini söylüyorlardı. Ama biz o sırada hız testi sitesine bile bağlanamıyorduk. Bu CRC değerinin artmasını nasıl engelleyebilirim?

Merhaba, 4 gün önce ASUS DSL51 modelinde bir modem alıp kurdum. Ama değişken bir zaman aralığında CRC değeri artıyor ve internet hızım düşüyor. Türk Telekom'u aradığımızda benim modemime 23Mbps geldiğini söylüyorlardı. Ama biz o sırada hız testi sitesine bile bağlanamıyorduk. Bu CRC değerinin artmasını nasıl engelleyebilirim?
Hat değerlerinizi atar mısınız? Ya kablolarınızda sıkıntı vardır ya da modemin sürümünden kaynaklı sorun vardır.

Dosya Ekleri

• dslog.JPG
    dslog.JPG
    88,1 KB · Görüntüleme: 68
Saha dolabına uzaklığınız ne kadar? Hat zayıflamanız biraz fazla. 1 günde kaç CRC almıştı biliyor musunuz? Kablolarınızda ek var mı? Bir de sürümünüzü göremedim.

8 saat içinde milyon crc gördüğümü hatırlıyorum. Kablolarda ek var. En son sürümü kullanıyorum
O ekleri yeniden yapma imkanınız varsa yapın ondan sonra biraz gözlemleyin, uzaklığınız çok değilse kablo hasarı var gibi duruyor. Sürümünüzde sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı