ASUS Dual RTX 2060 Evo alınır mı?

Genelde TUF(İlk Versiyon), Phoenix gibi modellerinde ısınma sorunları baş gösteriyordu. Bu model için olası değil. Ancak sistem özelliklerinizi bilmemekle birlikte: O paraya RTX 2060 Super alabiliyorsunuz. Not düşeyim.
İşlemcim i7-7700. 2060 Super 5.000 liradan başlıyor diye biliyordum daha ucuzunu bulamadım. Ayrıca başka sitelere de baktığımda bahsettiğim Asus Dual 2060 Evo'nun 3000 liraya kadar düşük fiyatlarda satıldığını gördüm. Bütçem de 3.000-3.500 arası olduğu için bu ekran kartını tercih ettim.

Asus Dual Nvidia RTX 2060 Advanced Edition Evo

Bu ekran kartında ısınma problemi yaşar mıyım? Forumdaki çoğu kişi Evo serisinde ısınma probleminin çözüldüğünü yazmış fakat ben almadan önce emin olmak istedim. İzlediğim test videolarında da en fazla 60 dereceye kadar çıktı.
Deneyimleme şansım oldu ve ortalama 76-78 derece bandında çalışıyor. Bence normal sıcaklıklar, sonuçta kart ROG serisi falan değil. Alınabilir ama 3600TL biraz pahalı, daha ucuza bulabilirsiniz.

İşlemcim i7-7700. 2060 Super 5.000 liradan başlıyor diye biliyordum daha ucuzunu bulamadım. Ayrıca başka sitelere de baktığımda bahsettiğim Asus Dual 2060 Evo'nun 3000 liraya kadar düşük fiyatlarda satıldığını gördüm. Bütçem de 3.000-3.500 arası olduğu için bu ekran kartını tercih ettim.

İşlemciniz güzel. Ama elbet güncelleme gelecektir. Almışken RTX 2060 Super tercih etmeyi yanlış bulmuyorum. Bütçenize göre de bu GPU var. Arada da bariz performans farkı mevcut.

Deneyimleme şansım oldu ve ortalama 76-78 derece bandında çalışıyor. Bence normal sıcaklıklar, sonuçta kart ROG serisi falan değil. Alınabilir ama 3600TL biraz pahalı, daha ucuza bulabilirsiniz.
3000 Liraya bulabildim aynı ekran kartını. Aynı fiyata daha alt derecelerde çalışan ekran kartı önerebilir misiniz? Almadan önce bu fiyata göre en uygun ekran kartını aldığımdan emin olmak istiyorum.
İşlemciniz güzel. Ama elbet güncelleme gelecektir. Almışken RTX 2060 Super tercih etmeyi yanlış bulmuyorum. Bütçenize göre de bu GPU var. Arada da bariz performans farkı mevcut.
Yurtdışı alımından mı bahsediyorsunuz? Yerli mağazalarda 3000-3500 aralığında 2060 Super bulamadım da.

3000 Liraya bulabildim aynı ekran kartını. Aynı fiyata daha alt derecelerde çalışan ekran kartı önerebilir misiniz? Almadan önce bu fiyata göre en uygun ekran kartını aldığımdan emin olmak istiyorum.
Bu fiyatlara bildiğim sadece Gigabyte 2060 var o da hem daha yüksek sıcaklıklarda çalışıyor hem de fan sürtmesi benzeri kronik bir sorunu var diye duydum. O yüzden bence 3000TL fiyata en iyisi Asus Dual olacaktır.

Gigabyte'ın ısınma problemi olmaz mı?

Ben bu listede Palit ya da ASUS Dual seçmenizi uygun görüyorum. Gigabyte'ın Windforce nezdinde de bazı sıkıntıları olduğu biliniyor. Inno3D'de soğutma konusunda karttan bir miktar kısma yapmış.

Ama alabiliyorken RTX 2060 Super tercih edin. Ya da daha alt fiyata RTX 2060 alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı