Eren Mehmet Yıldız
Hectopat
Daha fazla
Güç kablolarını yana mı takıyoruz?
Güç kablolarını yana mı takıyoruz?
Hocam kartın sağ tarafına takıyoruz fotoğrafta büyülü bir şekilde yok olmuş kabloGüç kablolarını yana mı takıyoruz?
@MoonDrag hocam yaşadığınız sorun fanların 55 derece altındayken çalışması sorunu muydu? Benim fanlar da 55 derecenin altında bir 0 RPM oluyor bir çalışıyor. Mesela şu an 53 derece, 0 desibel ayarım aktif. HWMonitor programından baktığımda fanlar sürekli bir şekilde 0 RPM ve 700 RPM arasında değişip duruyor.
Edit: Bu da videosu:
Bu videoyu izledikten sonra bende de çıkacak diye korkmaya başladım. Çok kararsızım ya.
Almanyada yaşıyorum. Burada Coil Whine çıkan kartımı 5 ay sonra aldılar. Şimdi iade etmek üzere kargoya verdim. Paranın hesaba gelmesini bekliyorum. Gelince yeni Asus Dualı alacağım.Hocam amazonun Türkiye sitesinden alın 1-2 gün içerisinde getiriyorlar kuryeler çok hassas asla hasar vermiyorlar kutuya bizim ptt, yurtiçi gibi değiller ve Asus değil direk Amazon sıkıtnı olursa 30 gün içinde sizden iade alıyor aldığınız gün sorun varsa direk iade edersiniz zaten testleri yaparsınız. ASUS GEFORCE DUAL-RTX2060-O6G-EVO 6GB GDDR6 192bit 1785Mhz OC 1xDVI 2xHDMI 2xDP RGB EKRAN KARTI: Amazon.com.tr
5 ay sonra dediğim 5 ay geçmesine rağmen aldılar.Almanyada yaşıyorum. Burada Coil Whine çıkan kartımı 5 ay sonra aldılar. Şimdi iade etmek üzere kargoya verdim. Paranın hesaba gelmesini bekliyorum. Gelince yeni Asus Dualı alacağım.
@MoonDrag hocam dediğiniz gibi kartı 50 derece altına kadar soğuttum, sonra fanları %50'den yine defaulta aldım. Buradan sonra fanlar 55 dereceye kadar sabit 0 RPM kaldı. 55'e gelince çalışmaya başladı, fakat 55 derece altına düşse de sabit 0 RPM'de kalmadı. Sürekli değişip durdu öncesinde olduğu gibi.
Edit: Bu arada konu biraz saptı kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.