ASUS Dual RTX 2060 Evo modeli alınır mı?

Ve hocam bu kartı benimle birlikte satın almış başka bir arkadaşım daha var bahsettiğiniz problemlerden hiçbirini yaşamadık 0DB teknolojisi var fanlar sistem boştayken duruyor kafam çok rahat bu karta geçtiğim günden itibaren :).

Hocam boştayken kaç derecede çalışıyor? Bende de duruyor fanlar. Ortalama boşta 35-40 derece arasına. Garantiye gitmeden önce boştayken de tek fanı çalışıyordu. O zamanlarda 28-33 derece falandı.

Hocam boştayken kaç derecede çalışıyor? Bende de duruyor fanlar. Ortalama boşta 35-40 derece arasına. Garantiye gitmeden önce boştayken de tek fanı çalışıyordu. O zamanlarda 28-33 derece falandı.
Nasıl öyle oldu? Garantide belirtmediğiniz bir hata bulmuşlar herhalde :D

Zahmet olmazsa ekran kartınızı oyun oynarken dinleyebilir misiniz? Benim eski ROG kartımda Coil Whine çıkmıştı. Korkuyorum bunda da çıkacak diye.
İkinci olarak; kartının arka plakası soğutmada yardımcı oluyor mu? Alüminyum malzeme mi kullanılmış?

Kartın arkası nasıl bir malzeme bilmiyorum ancak sanırsam alüminyum ve plastik karışımı yani bir kısmı plastik bir kısmı alüminyum ama bu arka plakanın benim için önemi devreleri saklaması, hayır yük altındayken fan sesinden başka bir ses yok hocam. Kart kasada çok şık duruyor alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.
50-55 derece arası çalışıyor hocam bendeki kart.

Dosya Ekleri

• Screenshot_12.jpg
    Screenshot_12.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 58
Kartın arkası nasıl bir malzeme bilmiyorum ancak sanırsam alüminyum ve plastik karışımı yani bir kısmı plastik bir kısmı alüminyum ama bu arka plakanın benim için önemi devreleri saklaması, hayır yük altındayken fan sesinden başka bir ses yok hocam. Kart kasada çok şık duruyor alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.
Bütün gün resimine bakacağım gibi duruyor. Anladım o zaman iadenin parası geldikten sonra siparişi vereceğim. Çok teşekkürler.

50-55 derece arası çalışıyor hocam bendeki kart.
Güç kablolarını yana mı takıyoruz?

Kartın ne sorunu vardı? Neden garantiye gönderdiniz?

Hocam, o çalışan tek fan garantiye göndermeden 3 gün önce %100 hızında çalışıyordu. Boşta olduğu için 1 fan çalışıyordu ama deli gibi uğultu yapıyordu hızdan kart. Halbuki o tek fanın çalışması bile normal değilmiş. Garantiden geldikten sonra ikisi de durdu. Şu an 0 desibel olarak mutluyuz :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı