- Makaleler
- 1
Isı sansa bırakmamak gerek. Kullanan varsa yorum yapsın Evo modelini. En net bilgiyi böyle alırız.
Ve hocam bu kartı benimle birlikte satın almış başka bir arkadaşım daha var bahsettiğiniz problemlerden hiçbirini yaşamadık 0DB teknolojisi var fanlar sistem boştayken duruyor kafam çok rahat bu karta geçtiğim günden itibaren.
Nasıl öyle oldu? Garantide belirtmediğiniz bir hata bulmuşlar herhaldeHocam boştayken kaç derecede çalışıyor? Bende de duruyor fanlar. Ortalama boşta 35-40 derece arasına. Garantiye gitmeden önce boştayken de tek fanı çalışıyordu. O zamanlarda 28-33 derece falandı.
TUF Dual serisi ekran kartlarında ısınma problemleri mevcuttu fakat EVO serisi ile bu sorun giderildi.Isınma sorunu vardır Dual modellerinde.
Kartın ne sorunu vardı? Neden garantiye gönderdiniz?Hocam boştayken kaç derecede çalışıyor? Bende de duruyor fanlar. Ortalama boşta 35-40 derece arasına. Garantiye gitmeden önce boştayken de tek fanı çalışıyordu. O zamanlarda 28-33 derece falandı.
Zahmet olmazsa ekran kartınızı oyun oynarken dinleyebilir misiniz? Benim eski ROG kartımda Coil Whine çıkmıştı. Korkuyorum bunda da çıkacak diye.
İkinci olarak; kartının arka plakası soğutmada yardımcı oluyor mu? Alüminyum malzeme mi kullanılmış?
50-55 derece arası çalışıyor hocam bendeki kart.Hocam boştayken kaç derecede çalışıyor? Bende de duruyor fanlar. Ortalama boşta 35-40 derece arasına. Garantiye gitmeden önce boştayken de tek fanı çalışıyordu. O zamanlarda 28-33 derece falandı.
Bütün gün resimine bakacağım gibi duruyor. Anladım o zaman iadenin parası geldikten sonra siparişi vereceğim. Çok teşekkürler.Kartın arkası nasıl bir malzeme bilmiyorum ancak sanırsam alüminyum ve plastik karışımı yani bir kısmı plastik bir kısmı alüminyum ama bu arka plakanın benim için önemi devreleri saklaması, hayır yük altındayken fan sesinden başka bir ses yok hocam. Kart kasada çok şık duruyor alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.
Güç kablolarını yana mı takıyoruz?Kartın arkası nasıl bir malzeme bilmiyorum ancak sanırsam alüminyum ve plastik karışımı yani bir kısmı plastik bir kısmı alüminyum ama bu arka plakanın benim için önemi devreleri saklaması, hayır yük altındayken fan sesinden başka bir ses yok hocam. Kart kasada çok şık duruyor alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.
50-55 derece arası çalışıyor hocam bendeki kart.
Kartın ne sorunu vardı? Neden garantiye gönderdiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.