okansen14
Kilopat
Ham FPS değerleri genel olarak daha iyi ama işin içine ışın izleme girdiğinde dengeler değişiyor hocam.RX 6600 neredeyse 3060'ya yaklaşıyor o yüzden sordum.
Ham FPS değerleri genel olarak daha iyi ama işin içine ışın izleme girdiğinde dengeler değişiyor hocam.RX 6600 neredeyse 3060'ya yaklaşıyor o yüzden sordum.
RX 6600XT NVIDIA tarafında hangi karta denk?
OC ile nerede eşit oluyor? Statik testler diyorsan biraz haklılık payın var ama oyun performansında yaklaşamıyor bile. Mesela FurMark'ta OC ile 3060 Ti'ı yakalıyorum ama oyun tarafında yanına bile yaklaşamıyorum 6600 XT ile. FurMark gibi testler aldatıcı. Kas gücü olarak 3060'dan bir tık güçlü sadece, 3060 Ti rakibi falan değil yani.Bir miktar OC ile 3060 Ti eşit oluyor ama AMD'ye karşı korkusu olan varsa almayabilir WattMan gibi hatalar göz korkutabiliyor.
RX 6600XT NVIDIA tarafında hangi karta denk?
RTX 3060'ın rakibi olan model.
Nasıl yani o zaman rx 6600xt daha iyi değil mi?Normalde RTX 3060 Ti. Ama performans olarak RTX 3060 ile RTX 3060 Ti arasında.
@Rustin Cohle hocam gerçeği söyleyin. Ajan değilsiniz değil mi?
OC ile nerede eşit oluyor? Statik testler diyorsan biraz haklılık payın var ama oyun performansında yaklaşamıyor bile. Mesela FurMark'ta OC ile 3060 Ti'ı yakalıyorum ama oyun tarafında yanına bile yaklaşamıyorum 6600 XT ile. FurMark gibi testler aldatıcı. Kas gücü olarak 3060'dan bir tık güçlü sadece, 3060 Ti rakibi değil yani.
Katılıyorum. Mesela 2070S ile 3060 Ti aynı FPS veriyorlar Furmark'ta ama gel gör ki 3060 Ti'ın yanına yaklaşamıyor oyun testlerinde. Yani buna dayanarak 3060 Ti rakibi demek tamamen yanlış bilgi.FurMark ölçü şekli yanlış GTX 780 Ti FurMark FPS değeri 70 FPS civarında 1080P'de fakat oyun performansında GTX 980 çok daha iyi olmasına rağmen 75 FPS civarı alıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
OC ile nerede eşit oluyor? Statik testler diyorsan biraz haklılık payın var ama oyun performansında yaklaşamıyor bile. Mesela FurMark'ta OC ile 3060 Ti'ı yakalıyorum ama oyun tarafında yanına bile yaklaşamıyorum 6600 XT ile. FurMark gibi testler aldatıcı. Kas gücü olarak 3060'dan bir tık güçlü sadece, 3060 Ti rakibi falan değil yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.