ASUS Dual RX 6750 XT OC vs ASUS GeForce 3070 Ti Gaming OC

3070 Ti bence tam olarak Ti olabilecek bir kart değil güzel mi evet güzel ama 3070 ile arasındaki enerji tüketim farkını bile FPS olarak karşılamıyor bence.

Arkadasin dedigine tamamen katılıyorum ayrica 8 GB olmasini goz ardi etmemek gerek. Ben olsam degistirmezdim. Zaten DLSS 3'ten yararlanamayacak ve halihazırda FSR ve DLSS hemen hemen birbirine denk. Ama AMD cephesine bakarsan 6750XT için yeni teknoloji guncellemelerinin onu kapali değil.

Arkadasin dedigine tamamen katılıyorum ayrica 8 GB olmasini goz ardi etmemek gerek. Ben olsam degistirmezdim. Zaten DLSS 3'ten yararlanamayacak ve halihazırda FSR ve DLSS hemen hemen birbirine denk. Ama AMD cephesine bakarsan 6750XT için yeni teknoloji guncellemelerinin onu kapali değil.
DLSS 3 keşke RTX3000 serisinin tamamına gelseydi, NVİDİA bence bu konuda önlem almalıydı daha önceden planlamalıydı. Sadece 4000 serisine çıkarmaları çok saçma. Ama ben arkadaşın yerin de olsaydım büyük ihtimal yani RTX 3070 i tercih ederdim. FSR teknolojisi hem her oyunda yok ve AMD üzerin de hep bir derdin oluyor her güncelleme geldiğin de ekran kartına. Driver bulmak için her yeri talan ediyorsun. Ama AMD kendini driver konusun da ve FSR olarak popüler olan oyunlara günümüzdeki onlara yayılırsa gerçekten önü açık olan bir kart neden olmasın ki böyle bir şey.

Komik olan şey neydi hocam öğrenebilir miyim? Tartışalım isterseniz bir şey yazmadan sadece emoji atıyorsunuz :D

Son düzenleme:
DLSS 3 keşke RTX3000 serisinin tamamına gelseydi, NVIDIA bence bu konuda önlem almalıydı daha önceden planlamalıydı. Sadece 4000 serisine çıkarmaları çok saçma. Ama ben arkadaşın yerin de olsaydım büyük ihtimal yani RTX 3070'i tercih ederdim. FSR teknolojisi hem her oyunda yok ve AMD üzerin de hep bir derdin oluyor her güncelleme geldiğin de ekran kartına. Driver bulmak için her yeri talan ediyorsun. Ama AMD kendini driver konusun da ve FSR olarak popüler olan oyunlara günümüzdeki onlara yayılırsa gerçekten önü açık olan bir kart neden olmasın ki böyle bir şey.

Guldurdun vallahi. Kulaktan dolma bilgilerle konusuyorsun. FSR teknolojisi de yayginlasiyor, DLSS de bir gun de yayginlasmadi. AMD kullanicisi olarak simdiye kadar hiçbir problemim olmadi. Problem yasanlar elbette var ama eskisi gibi yaygin degil. Driver konusuna gelince senin gibi bilmeyip de bos konusanlar her yeri talan edebilir. AMD uygulamasini indirirsin, guncelleme geldiginde bir Tik'a bakar. DLSS 3 "keske" RTX3000'e de gelseydi diyorsun ama senin keske demenle hiçbir şey değişmeyecek.

Guldurdun vallahi. Kulaktan dolma bilgilerle konusuyorsun. FSR teknolojisi de yayginlasiyor, DLSS de bir gun de yayginlasmadi. AMD kullanicisi olarak simdiye kadar hiçbir problemim olmadi. Problem yasanlar elbette var ama eskisi gibi yaygin degil. Driver konusuna gelince senin gibi bilmeyip de bos konusanlar her yeri talan edebilir. AMD uygulamasini indirirsin, guncelleme geldiginde bir Tik'a bakar. DLSS 3 "keske" RTX3000'e de gelseydi diyorsun ama senin keske demenle hiçbir şey değişmeyecek.
Kulaktan duyma bilgiler derken? Ben de kullanıyorum AMD bilgisayarım var ve hiç beğenmiyorum ve ben de AMD kullanıcısıyım 2. PC olarak her zaman problem yaşıyorum :) FSR teknolojisine gelirsek nerdeyse hiç bir adam akıllı oyunda FSR yok 3-4 oyun dışın da. Ama Nvidia ya gelince nerdeyse tüm popüler oyunlar da iyi bir strateji yaparak DLSS teknolojisi var. Bu konu da ne dersin amd fanboy bey?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı