ASUS FX516PE-HN004T laptop nasıldır?

furkanalp123

Kilopat
Katılım
9 Mayıs 2015
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi akşamlar, biraz önce MediaMarkt indirimlerinden bu laptopu gördüm. 9600 TL'ye düşmüş. Araştırdığımda ürünle ilgili video bulamadım bu yüzden cihazla ilgili soru işaretlerim var ısınma sorunu olur mu darboğaz olur mu gibi. Sizce alınır mı kullanan var mı bu laptopu?

 
Ben bir süre kullandım guzel cihaz tasarimi çok şık ,batarya suredi cok iyi, ısınmıyor.Fakat 8ram eklemezsen yeterli performansi alamazsın.Jedi Fallen Order oyununda 1080 en dusuk ayarda 30-60 fps arasi oynayabildim 8gb ram ile.Panel cok kaliteli olmadığından ve çerçeveler ince olduğu icin ışık sızması olabilir ki bu benim iade gönderme sebebim oldu.
 
Ben bir süre kullandım guzel cihaz tasarimi çok şık, batarya suredi cok iyi, ısınmıyor. Fakat 8RAM eklemezsen yeterli performansi alamazsın. Jedi Fallen Order oyununda 1080 en dusuk ayarda 30-60 FPS arasi oynayabildim 8 GB RAM ile. Panel cok kaliteli olmadığından ve çerçeveler ince olduğu için ışık sızması olabilir ki bu benim iade gönderme sebebim oldu.

Ürün kaç Hz?
 
Bir konu daha var bu ürünün sabah stogu yoktu son 1 haftadır da surekli stokta yok görünüyor. Büyük ihtimalle iade gelen ürünleri satıyorlar.

144Hz. Panel guc tasarrufu modunda 60Hz ayarlanabiliyor.

Teşekkürler.
 

Geri
Yukarı